18.5 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    ZTE N880E: Οι Κινέζοι “χτυπούν” με Android Jelly Bean

    Μία πρόταση-έκπληξη από την ZTE, που έρχεται με ενσωματωμένη τη νέα έκδοση του Android 4.1 (Jelly Bean), θα κυκλοφορήσει όμως αρχικά μόνο στην κινεζική αγορά.


    Το κινητό, το οποίο ανακοινώθηκε το Μάιο (έχοντας τότε Android 2.3 Gingerbread), έρχεται με “συμβατικά” specs, καθώς διαθέτει μονοπύρηνο επεξεργαστή της Qualcomm στο 1GHz, μνήμη RAM 512MB, οθόνη 4 ιντσών WVGA με ανάλυση 800×480 pixels, κάμερα στα 3.2MPixels και μνήμη 4GB (με δυνατότητα επέκτασης μέσω Micro SD). Διαθέτει ακόμη υποστήριξη Wi-Fi 802.11 b/g/n, Bluetooth 2.1, GPS και μπαταρία Li-Ion 1650mAh, ενώ το πάχος του φτάνει μόλις τα 10,4 χιλιοστά. Είναι όμως το πρώτο (πέρα από τα… Nexus Phones) που σας επιτρέπει να “δοκιμάσετε” το Jelly Bean.

    Όπως αναφέρει ο Kan Yulun, Vice President & CTO του Handset Division της ZTE “η εταιρεία έχει μία εξαιρετική σχέση με την Google και αυτό, συνδυασμένο με τις R&D δυνατότητες και την εμπειρία της στο customisation συσκευών της επιτρέπει να φέρνει νέες τεχνολογίες στην αγορά πολύ γρήγορα”. Εκείνο που περιμένουμε τώρα είναι να δούμε την πρόταση της ZTE και εκτός Κίνας (προς τα μέρη μας δηλαδή), καθώς, αν μη τι άλλο, ένα κινητό με Jelly Bean θα θέλαμε να το γευτούμε…

    Πηγές: GSM Arena & ZTE China

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles