18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    ZTE Nubia N1, νέα πρόταση από την κινεζική εταιρεία με μπαταρία-κτήνος χωρητικότητας 5.000mAh!

    Η ZTE είναι γνωστό ότι αποτελεί μία από τις παραδοσιακές κινεζικές δυνάμεις, έχοντας μία ευρεία γκάμα συσκευών τόσο στην αγορά της Δύσης, όσο και στην Κίνα που είναι η «φυσική» της έδρα. Η ZTE το τελευταίο διάστημα δίνει ξεχωριστή βαρύτητα στις συσκευές της οικογένειας Nubia, ενδυναμώνοντας όλο και περισσότερο τη συγκεκριμένη σειρά με νέα smartphones που απευθύνονται σε όλα τα βαλάντια και γούστα. Το Nubia N1 είναι το πιο πρόσφατο μέλος της συγκεκριμένης οικογένειας, το οποίο διαθέτει mid-range tech specs και κυρίως μία μπαταρία πραγματικό «κτήνος», καθώς διαθέτει χωρητικότητα στα 5.000mAh!

    Nubia N1 a

    Ειδικότερα, το Nubia N1 έρχεται με Full HD LCD display στις 5.5 ίντσες με πυκνότητα στα pixels που αγγίζει τα 441ppi. Σε επίπεδο επεξεργαστικής ισχύος, κουμάντο κάνει ένα MediaTek Helio P10 chipset μαζί με 3GB μνήμης RAM και 64GB αποθηκευτικού χώρου (επεκτάσιμου μέσω microSD). Όσον αφορά τις κάμερες του, το N1 της σειράς Nubia έρχεται με main sensor και selfie cam στα 13MP, με την κύρια κάμερα να προσφέρει διάφραγμα στα f/2.2 και phase detection autofocus. Επιπλέον, προσφέρει dual-SIM υποστήριξη, LTE, Wi-Fi, Bluetooth 4.1, GPS, USB Type-C και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων. Σε ότι έχει να κάνει με το design του, το Nubia ακολουθεί το παραδοσιακό σχεδιαστικό μοτίβο των προκατόχων του. Φυσικά όλα τα λεφτά θα είναι η ασύλληπτη μπαταρία του, καθώς με 5.000 χωρητικότητα το μόνο σίγουρο είναι ότι θα ξεχάσετε τον φορτιστή σας στο… συρτάρι. Αν και μέχρι στιγμής δεν έχουν γίνει γνωστές οι αγορές που θα δούμε το Nubia N1, ωστόσο η τιμή του θα είναι αρκετά «τίμια», καθώς θα κοστίζει περίπου 255$

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles