13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Η εμφάνιση του νέου ZTE Nubia N9 με… ολίγη από ασιατική showbiz

    Ας ξεκινήσουμε από λίγη ασιατική showbiz. Η κοπέλα που βλέπετε στη φωτογραφία είναι η γυναίκα του Jay Chou, κι αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο τελευταίος φαίνεται πως είναι ένας διάσημος ηθοποιός/τραγουδιστής από την Ταϊβάν (ιδού και η Wikipedia σελίδα του). Ονομάζεται Hannah Quinlivan και εργάζεται ως μοντέλο, αυτό, ωστόσο, που μας ενδιαφέρει στην περίπτωση της φωτογραφίας που ακολουθεί είναι το smartphone που κρατάει στα χέρια της.

    New-ZTE-Nubia-leaked

    Η συσκευή είναι πιθανότατα ένα νέο μέλος της οικογένειας Nubia της ZTE που ενδέχεται να ανακοινωθεί στο MWC 2015 της Βαρκελώνης. Ίσως πρόκειται για το ZTE Nubia N9, που εμφανίζεται με μεταλλικό frame και γυάλινο πίσω πάνελ, θυμίζοντας αρκετές συσκευές της οικογένειας Xperia της Sony, με στοιχεία βέβαια και από το υπάρχον design συσκευών της ZTE.

    Πληροφορίες για specs του επερχόμενου μοντέλου δεν υπάρχουν και ελπίζουμε στην επερχόμενη έκθεση να μάθουμε περισσότερα γι’ αυτό. Υπολογίζουμε ωστόσο ότι πρόκειται για μία συσκευή με διάσταση οθόνης 5,5 με 5,7 ίντσες που ίσως είναι μία από τις πρώτες που θα ενσωματώνουν το νέο οκταπύρηνο chipset MediaTek MT6795. Σε μερικές μέρες ενδέχεται να μάθουμε και επίσημες πληροφορίες για το… άγνωστο μοντέλο της φωτό.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles