14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το ZTE Nubia S5 Mini παρουσιάζεται στην αμερικανική αγορά!

    Η κινεζική ZTE φιλοδοξεί να κάνει αισθητή την παρουσία της και στη δύσκολη και απαιτητικη αμερικανική αγορά, καθώς στα τέλη Αυγούστου αναμένεται να κυκλοφορήσει το ZTE Nubia 5S Mini, ένα αρκετά ποιοτικό mid-ranger, το οποίο παρουσιάστηκε από την ΖΤΕ για πρώτη φορά στα τέλη του 2013. Το smartphone της ZTE., το οποίο θα διατίθεται μέσω της Amazon, θα προσφέρεται με τιμή που κυμαίνεται στα 280 δολάρια.

    nubia-s5-mini-white-1500x1000

    To Nubia 5S Mini είναι μία αρκετά ενδιαφέρουσα συσκευή, η οποία διακρίνεται για την όμορφη αισθητική και την εξαιρετική ποιότητα κατασκευής της. Το Mini της ZTE διαθέτει oθόνη με διαγώνιο 4.7 Ιντσών που προσφέρει ποιότητα 720p, στην καρδιά του χτυπάει ένας τετραπύρηνος Snapdragon 400. H ΖΤΕ έχει ρίξει ιδιαίτερο βάρος στην κάμερα του Nubia S5 Mini, καθώς ο κύριος αισθητήρας του (που συνοδεύεται από LED Flash) έχει τη δυνατότητα να βγάζει φωτογραφίες ποιότητας έως και 13MP, ενώ παράλληλα η εμπρόσθια κάμερα του προσφέρει αναλύσεις έως και 5MP και κρίνεται άκρως ικανοποιητική για selfies και βίντεο κλήσεις. Στα υπόλοιπα τεχνικά χαρακτηριστικά το Nubia 5S Mini βασίζεται στο λειτουργικό Android 4.3, υποστηρίζει 4G LTE, όπως επίσης και κάρτες MicroSD για αύξηση του αποθηκευτικού χώρου έως και τα 16GB.

    nubia-s5-mini-front-side-1500x1001

    nubia-s5-mini-end-close-1000x666
    Σε γενικές γραμμές, το Nubia 5S Mini της ZTE δεν έχει τίποτα να ζηλέψει από τα αντίστοιχα mini, των υπόλοιπων πιο γνωστών κατασκευαστών και είμαστε βέβαιοι ότι έχει όλα τα φόντα για να αποσπάσει ένα μικρό (αλλά σημαντικό) μερίδιο από την πίτα της αμερικανικής αγοράς. Με κινήσεις σαν αυτές, καθίσταται σαφές ότι όσο περνάει ο καιρός, οι κινέζοι κατασκευαστές θα επιχειρούν με αργά αλλά σταθερά βήματα, να πατήσουν πόδι και σε άλλες αγορές, πέραν της κινεζικής.

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles