18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    H ώρα της αποκάλυψης του ZTE Nubia Z9 πλησιάζει!

    Στο MWC στη Βαρκελώνη είχαμε την ευκαιρία να γνωρίσουμε από κοντά πολλά από τα νέα smartphones της Lenovo, με τα Nubia X6, Blade S6 και Nubia Ζ7 να μας κεντρίζουν το ενδιαφέρον. Παρόλο που το περίπτερο της ZTE στο MWC ήταν σε γενικές γραμμές πολύ πλούσιο, ωστόσο από αυτό έλειπε η μεγάλη ναυαρχίδα της ZTE Nubia Z9, καθώς την τελευταία στιγμή η κινεζική εταιρεία αποφάσισε να μην αποκαλύψει την high-end συσκευή της στη Βαρκελώνη.

    ZTE

    Σύμφωνα με όλες τις ενδείξεις, η ZTE κατά 99% αναμένεται να παρουσιάσει το Nubia Z9 σε ένα ειδικό launch event στις 26 Μαρτίου. Σε μία teaser εικόνα που δημοσιεύτηκε πρόσφατα και η ποία αφορούσε το εν λόγω “μυστικό” event απεικονιζόταν ο αριθμός 9, οπότε μόνο και μόνο από αυτό μπορούμε να συμπεράνουμε ότι οι υπεύθυνοι της κινεζικής εταιρείας θα παρουσιάσουν το Nubia Z9. Αν και ακόμη δεν έχουμε τα επίσημα tech specs της ναυαρχίδας της ZTE, ωστόσο το πιθανότερο είναι ότι στην καρδιά του Nubia Z9 θα βρίσκεται ένας οκταπύρηνος Snapdragon 810 (μία λύση που έχει επιλέξει η LG και για το Flex 2) που θα συνοδεύεται από 3GB μνήμης RAM και 32GB εσωτερικού αποθηκευτικού χώρου. Επιπλέον, σύμφωνα με πληροφορίες που δεν έχουν ακόμη επιβεβαιωθεί, το Nubia Z9 θα διαθέτει κύριο αισθητήρα κάμερας στα 16 MPixel, καθώς και selfie μπροστινή κάμερα στα 8 MPixel. Όσον αφορά το display του, το πιθανότερό είναι να δούμε μία οθόνη στις 5.5 ίντσες (με ανάλυση στα 2560×1440 pixels), η οποία λέγεται ότι θα ξεχωρίζει για τα σχεδόν ανύπαρκτα bezels που θα την περιβάλλουν. Η αγωνία έχει χτυπήσει κόκκινο για τις δυνατότητες του νέου high-end Nubia και όλες οι απορίες μας αναμένεται πολύ σύντομα να λυθούν!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles