22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    ΖΤΕ Quartz, έρχεται νέο Android Wear smartwatch από τον Κινεζικό κολοσσό!

    Βρισκόμαστε μία ανάσα από το επίσημο roll-out του Android Wear 2.0 και αυτός είναι σίγουρα ένας καλός λόγος για αρκετές κατασκευάστριες εταιρείες να «ξυπνήσουν» στον τομέα των smart watches και wearables. H LG με τα Watch Sport και Watch Style σίγουρα κλέβει την παράσταση, ωστόσο υπάρχουν και άλλοι κατασκευαστές που θα κινητοποιηθούν περισσότερο με την έλευση της νέας πλατφόρμας. Μία από αυτές είναι και η κινεζική ZTE, η οποία σύμφωνα με καλά πληροφορημένες πηγές αυτή τη στιγμή εργάζεται πάνω στην ανάπτυξη του Quartz, μίας νέας πρότασης στον κόσμο των smartwatches.

    ZTE Quartz 1

    To ΖΤΕ Quartz θα επιτρέπει τόσο Wi-Fi όσο και 3G connectivity, δίνοντας ουσιαστικά τη δυνατότητα για την μεταφορά δεδομένων ακόμη και όταν δεν είναι συνδεδεμένο με κάποιο smartphone. Σε αυτή τη φάση είναι δεν γνωρίζουμε περισσότερα στοιχεία αναφορικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά του, καθώς η ZTE δεν έχει προβεί σε καμία επίσημη ανακοίνωση για την ύπαρξη της συσκευής. Παρόλα αυτά, είναι σχεδόν βέβαιο ότι περισσότερα στοιχεία για αυτή πρόκειται να μάθουμε στην προσεχή MWC που θα λάβει χώρα στη Βαρκελώνη από τις 27 Φεβρουαρίου έως τις 2 Μαρτίου και φυσικά το team του Digital Life θα βρίσκεται εκεί, μεταφέροντας σας όλες τις εξελίξεις της mobile τεχνολογίας απευθείας από την «πηγή»…

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles