25 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    ZTE Speed. Νέο budget friendly smartphone που σπάει τα κοντέρ!

    Η ZTE έχει συνδέσει το όνομα της με ορισμένες προσιτές οικονομικά λύσεις, οι οποίες όμως διακρίνονται για τις ικανοποιητικές επιδόσεις τους. To νέο smartphone της κινεζικής εταιρείας, ονόματι ZTE Speed, δεν αποτελεί την εξαίρεση στον κανόνα, παρέχοντας στους χρήστες καλές επιδόσεις, χωρίς φυσικά να χρειάζεται να βάλουν βαθιά το χέρι στην τσέπη. ZTE Speed_1

    Το ZTE Speed είναι μία 4G LTE συσκευή, η οποία φοράει Android 4.4 KitKat, οθόνη LCD 4.5 ιντσών και έναν τετραπύρηνο επεξεργαστής με συχνότητα ρολογιού στα 1.2GHz. Επιπλέον, το νέο “μικρό” της ZTE διαθέτει 1GB μνήμης RAM, 8GB flash memory (περίπου 4.5GB ελεύθερα για τον χρήστη), η οποία όμως μπορεί να επεκταθεί περισσότερο μέσω κάρτας MicroSD (έως και 32GB). Εκτός από τα παραπάνω το ZTE Speed προσφέρει HD Voice support, μπαταρία στα 2.000mAh, υποστήριξη Bluetooth 4.0, κύριο αισθητήρα κάμερας στα 5MP (με LED flash), όπως επίσης μπροστινή κάμερα στα 2MP. Σύμφωνα με την ΖΤΕ, όλα τα παραπάνω στοιχίζουν κοντά στα 99.99$, οπότε υπολογίζουμε ότι εάν φτάσει στη χώρα μας θα κυμαίνεται με μία τιμή ανάμεσα στα 70 με 90 ευρώ.

    ZTE Speed_2

    Εάν ανήκετε στους users που δεν συγκινούνται από τα πολλά “φρου-φρου κι αρώματα” και αναζητούν μία απλή συσκευή για να κάνουν απλώς τη δουλειά τους, σερφάροντας γρήγορα στο Internet, τότε κάτι μας λέει ότι το ZTE Speed δεν αποκλείεται να αποτελέσει μία από τις καλύτερες “best value for money” συσκευές που κυκλοφορούν στην αγορά!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles