17 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    ΖΤΕ Wants You! Η κινεζική εταιρεία θέλει να δημιουργήσει ένα smartphone βασισμένο στις ιδέες των χρηστών!

    Σίγουρα όταν βλέπετε (ή πιάνετε στα χέρια σας) μία συσκευή θα σκέφτεστε τι θα μπορούσε να γίνει έτσι ώστε το εν λόγω μοντέλο να ταιριάζει περισσότερο στις ανάγκες σας. To “τέλειο” smartphone φυσικά δεν υπάρχει, ωστόσο η ZTE θέλει να δώσει “βήμα” στους καταναλωτές, έτσι ώστε μέσω του crowdsourcing Project CSX να προσφέρει τη δυνατότητα στους χρήστες να εκφράσουν τις ιδέες τους για το τι θεωρούν ως το ιδανικό smartphone. Μάλιστα, η ZTE υπόσχεται να κατασκευάσει το συγκεκριμένο κινητό και να το κυκλοφορήσει στα τέλη του 2017!

    ZTE smartphones 2

    H ΖΤΕ στην σχετική ανακοίνωση του Project CSX αναφέρει χαρακτηριστικά ότι ακούει αυτά που της ζητάει η community, γιατί γνωρίζει καλύτερα τις ανάγκες των καταναλωτών, παρουσιάζοντας το εν λόγω ως μία “ευκαιρία” για να ακουστεί για πρώτη φορά η φωνή των χρηστών. Όπως έγινε γνωστό, για τα concepts που θα παρουσιαστούν θα διεξαχθεί ψηφοφορία, ενώ μάλιστα η ZTE αναφέρει χαρακτηριστικά ότι σε καμία περίπτωση δεν επιχειρήσει να “κλέψει” τις ιδέες των καταναλωτών, καθώς όπως χαρακτηριστικά τονίζεται ο πρώτος νικητής θα λάβει χρηματικό έπαθλο, το οποίο θα ανέρχεται στα 1500$, όπως επίσης και τη δυνατότητα να ταξιδέψει στην CES 2017. Επιπλέον, τα μέλη της κοινότητας χρηστών της ZTE θα μπορούν να αγοράσουν το  smartphone που θα δημιουργηθεί από το Project CSX Νωρίτερα από κάθε άλλον. Μπράβο στη ZTE που δίνει αυτή τη δυνατότητα στο καταναλωτικό κοινό!     

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles