16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η ΖΤΕ αναλαμβάνει την κατασκευή και διάθεση του YotaPhone 3!

    Τα Yotaphones αν μη τι άλλο αποτελούν ιδιαίτερα ενδιαφέροντα smartphones, καθώς ξεχωρίζουν για το εξελιγμένο e-ink display που καλύπτει το back cover τους. Το εν λόγω e-ink display δίνει τη δυνατότητα στο YotaPhone να προβάλλει πρόσθετες προειδοποιήσεις και info, ενώ παράλληλα βοηθάει ώστε η συσκευή να καταναλώνει λιγότερη ενέργεια. Χωρίς αμφιβολία, το YotaPhone πρόκειται για ένα πρωτότυπο concept που μπορεί να τραβήξει το ενδιαφέρον των tech geeks…

    YotaPhone-2

    Δυστυχώς, το πρόβλημα με το YotaPhone είναι ότι δεν κυκλοφόρησε σε πολλές χώρες, ώστε να γίνει πιο γνωστό, ενώ μάλιστα η κυκλοφορία της δεύτερης συσκευής στις Η.Π.Α ακυρώθηκε, λόγω μεγάλων καθυστερήσεων στην παραγωγή του. Ωστόσο, το YotaPhone 3 που είναι προγραμματισμένο να κάνει την εμφάνιση του μέσα στο 2016 αναμένεται να έχει πολύ καλύτερη τύχη, καθώς η ρωσική κατασκευάστρια εταιρεία του υπέγραψε ένα μεγάλο deal με τη ZTE, σύμφωνα με το οποίο η κινεζική εταιρεία πρόκειται να αναλάβει την κατασκευή όλων των μελλοντικών smartphones που φέρουν το YotaPhone brand. Από τη στιγμή που η ZTE κυκλοφορεί τις συσκευές της σε πολλές διαφορετικές περιοχές στον κόσμο, είναι βέβαιο ότι η συγκεκριμένη συμφωνία θα βοηθήσει τα μέγιστα στη καλύτερη διάδοση και κυκλοφορία του YotaPhone σε περισσότερες αγορές. Παρόλα αυτά, ακόμη δεν έχουμε στοιχεία και πληροφορίες για το YotaPhone 3, παρά μόνο ότι θα κυκλοφορήσει μέσα στο Α’ τρίμηνο του 2016. Υπομονή, καθώς με την ZTE να μπαίνει στο κόλπο, το μόνο σίγουρο είναι ότι το YotaPhone concept θα γίνει γνωστό παντού!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles