14.6 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Η άχρηστη πληροφορία της ημέρας: Ο Mark Zuckerberg δεν τρώει πια μόνο ό,τι σκοτώνει

    Δεν ξέρουμε αν το είχατε… ανησυχία ή όχι, πάντως ο ιδρυτής του Facebook φαίνεται ότι ολοκλήρωσε την… “πρόκληση” που είχε θέσει στον εαυτό του να τρώει μόνο ό,τι σκοτώνει.

    Η “αποκάλυψη” έγινε μέσω της εφαρμογής iGrill που χρησιμοποιεί ο Mark και μίας φωτογραφίας που ανέβασε σ’ αυτή, σημειώνοντας ότι πλέον διαθέτει Facebook Intergration.

    Η φωτό που ανέβηκε στο profile του στο Facebook τον δείχνει να ψήνει ένα κρέας που ο ίδιος χαρακτηρίζει “Fred’s steak”. Σύμφωνα με τους γνώστες, πρόκειται για ένα ειδικά μαριναρισμένο μοσχαρίσιο φιλέτο με μελάσα, σάλτσα σόγιας, ξύδι μπαλσάμικο και καφέ, το οποίο το κάνει να δείχνει μαύρο ακόμη κι όταν είναι ωμό και το οποίο πωλείται αποκλειστικά από το κατάστημα Shaub που βρίσκεται στο Palo Alto κοντά στο σπίτι του Zuckerberg.

    Φαίνεται, μάλιστα, ότι υπεύθυνος του καταστήματος επιβεβαίωσε την παρουσία του Mark εκεί, αλλά και την αγορά του εν λόγω κρέατος. Το αν ήταν νόστιμο το φιλέτο δεν το γνωρίζουμε, κάθε περίπτωση όμως το σχετικό status του ιδρυτή του Facebook έχει συγκεντρώσει ήδη περισσότερα από 47.000 likes. Και κάπως έτσι, το έμαθες κι αυτό μέσα στον Αύγουστο και τώρα μπορείς να φας την ταπεινή μπριζολίτσα σου ήσυχος…

    Πηγή: NBC News.com / MSN

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles