18.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Η ZUK παρουσιάζει prototype smartphone με… διάφανη οθόνη!

    Η κινεζική ZUK (η οποία ως γνωστόν υποστηρίζεται από τη Lenovo) με την ανακοίνωση του Z1 δείχνει ότι είναι έτοιμη να μπει δυναμικά στο παιχνίδι, καθώς η πρόταση της δείχνει να συνδυάζει οικονομία με επιδόσεις. Ωστόσο, το Z1 δεν είναι η μοναδική συσκευή που έχει στα σκαριά η ZUK, καθώς από ότι φαίνεται το σχεδιαστικό της team ονειρεύεται και άλλες πιο τολμηρές (και μπροστά από την εποχή τους θα λέγαμε) συσκευές, όπως για παράδειγμα είναι ένα prototype smartphone το οποίο διαθέτει διάφανη οθόνη!

    ZUK-transparent-screen-phone-prototype 2

    Το μικρό τεχνολογικό θαύμα της ZUK, το οποίο φυσικά είναι άγνωστο εάν τελικώς βγει κάποια στιγμή στην αγορά, λειτουργεί χωρίς το παραμικρό πρόβλημα, καθώς στις πρώτες φωτογραφίες του που δόθηκαν στη δημοσιότητα φαίνεται να φοράει κάποια ειδική έκδοση του λειτουργικού Android και να τρέχει ορισμένες εφαρμογές, παίζοντας μουσική, εμφανίζοντας φωτογραφίες και πραγματοποιώντας τηλεφωνικές κλήσεις.

    ZUK-transparent-screen-phone-prototype

    Μέχρι στιγμής δεν υπάρχουν πληροφορίες για το εάν το συγκεκριμένο prototype θα κάνει την εμφάνιση του στο κοντινό μέλλον, ωστόσο η ZUK δεν είναι η πρώτη εταιρεία που έχει δοκιμάσει smartphone με transparent display, καθώς στο παρελθόν τόσο η LG όσο και η Samsung έχουν παρουσιάσει ανάλογες προτάσεις στο κοινό των νέων τεχνολογιών. Πάντως, με την ραγδαία εξέλιξη της τεχνολογίας, δεν αποκλείεται σε 4 με 5 χρόνια τα smartphones με διάφανο display να αποτελέσουν το “απόλυτο” τεχνολογικό trend!

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles