20.7 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Apple Watch. Στις 16 Σεπτεμβρίου το watchOS 2, νέα χρώματα για το Sport και συνεργασία με τον οίκο Hermes

    Αναμένοντας κορυφαίες παρουσιάσεις, όπως αυτές των iPhone 6s και 6s Plus ή του iPad Pro, η Apple ξεκίνησε το εντυπωσιακό σημερινό event της με νέα για το Apple Watch, επιβεβαιώνοντας ότι το πρώτο (σημαντικό) software update για τη συσκευή, watchOS 2, που γνωρίσαμε στο WWDC, θα διατεθεί στις 16 Σεπτεμβρίου.

    Στις σημαντικές αλλαγές, η υποστήριξη third-party εφαρμογών που πλέον τρέχουν απευθείας στο ρολόι (στη σκηνή είδαμε τα Facebook Messenger και  GoPro viewfinder) οι οποίες κάνουν το έξυπνο ρολόι της Apple και το λειτουργικό του καλύτερο από ποτέ, ενώ σε άλλα καλούδια έχουμε νέες επιλογές watch faces, nightstand mode κ.ά. 

    Οι αλλαγές που αφορούν το ρολόι της Apple δε σταματούν στο software βέβαια, καθώς στο event ανακοινώθηκε πως το Apple Watch Sport θα είναι διαθέσιμο πλέον σε gold και rose gold φινιρίσματα, στην ίδια τιμή με τα ήδη γνωστά μοντέλα (δηλαδή 349 δολάρια για το “μικρό” μοντέλο των 38mm και 399 δολάρια για το ¨μεγάλο” των 42mm). Επιπλέον, θα διατεθούν νέα Sport Bands μεταξύ των οποίων ένα “κόκκινο” σε συνεργασία με το HIV / AIDS charity Product Red του Bono, καθώς και νέα χρώματα.

    Τέλος, μία νέα συνεργασία της Apple με το γνωστό οίκο Hermes έχει ως αποτέλεσμα να λανσαριστούν τρία νέα δερμάτινα λουράκια για το Apple Watch.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles