21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    LG G Watch R. Ανακοινώθηκε με στρογγυλή οθόνη 1.3 ιντσών και Android Wear

    Μπορεί το LG G Watch να ήταν μία από τις πρώτες Android Wear προτάσεις της αγοράς, ωστόσο η άλλη συσκευή που ανακοινώθηκε μαζί του, το Motorola Moto 360, έκλεψε από την πρώτη στιγμή τις εντυπώσεις χάρη στην εμφάνισή της και τη.. στρογγυλή οθόνη της! Και να που και η LG, λοιπόν, στρέφεται στις στρογγυλές προτάσεις, ανακοινώνοντας το LG G Watch R.

    LG G Watch R

    Πρόκειται για μία πρόταση με Plastic OLED panel 1.3 ιντσών ανάλυσης 320×320 pixels, που καταλαμβάνει το 100% της στρογγυλής επιφάνειας της συσκευής. Η LG υπόσχεται ότι το πάνελ θα είναι ορατό στο φως του ήλιου και κάτω από οποιαδήποτε γωνία, ενώ η χρήση πλαστικού προσφέρει συνολικά στη συσκευή αυξημένη αντοχή.

    Το LG G Watch R μπορεί να αντέξει σε βάθος έως ένα μέτρο μέσα στο νερό για έως 30 λεπτά, χάρη στην υποστήριξη του προτύπου IP67. Διαθέτει πλαίσιο από ανοξείδωτο ατσάλι και έρχεται με εναλλάξιμο δερμάτινο λουράκι. Με ρετρό αναφορές, είναι μάλλον το smartwatch που έχουμε δει έως τώρα με την περισσότερο… αναλογική όψη.

    LG G Watch R 03

    Φυσικά, όσον αφορά τα specs, πρόκεται για μία σύγχρονη πρόταση που ενσωματώνει το λειτουργικό Android Wear, διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 400 στα 1.2GHz, 512MB RAM και 4GB εσωτερική μνήμη. Διαθέτει heart-rate monitor καθώς και πολλές health & fitness εφαρμογές.

    Έρχεται με μπαταρία 410mAh, ενώ θα κυκλοφορήσει στο τελευταίο τρίμηνο του έτους, χωρίς να γνωρίζουμε ακόμη πληροφορίες για την τιμή του. Φυσικά, θα δώσει το “παρών” στην IFA 2014, μαζί με τις άλλες νέες προτάσεις στο περίπτερο της κορεατικής εταιρείας.

    LG G Watch R 02

    Related Articles

    2 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles