20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Moto 360: Το smartwatch με Android Wear από τη Motorola που ήδη ερωτευτήκαμε

    Κι ενώ εμείς στην Ελλάδα συζητάμε την διάθεση του Moto G στην εγχώρια αγορά, μία συσκευή που ξέρετε ότι αγαπάμε, αμέσως με την ανακοίνωση του Android Wear από τη Google, η Motorola ανακοινώνει το δικό της smartwatch. Το Moto 360.

    Moto360_Leather_RGB

    Ακολουθώντας το μοτίβο του πιο αγαπημένου σχήματος για ρολόι για πολλούς αιώνες, η Motorola δείχνει πόσο κλασσικά κομψό και απλό μπορεί να είναι ένα smartwatch. Το Moto 360 φαίνεται πως θα ενσωματώνει όλες τις λειτουργίες του Android Wear, με επιλεγμένα notifications στην οθόνη του από εφαρμογές ή το Google Now, δυνατότητα για λήψη και αποστολή μηνυμάτων μέσω των Hangouts και φωνητικές εντολές, χρήση social εφαρμογών, αλλά και fitness tracking apps.

    Φυσικά, για να μιλήσουμε για μία ολοκληρωμένη παρουσίαση συσκευής θα πρέπει να γνωρίζουμε τα τεχνικά χαρακτηριστικά της, πράγμα για το οποίο δεν μας ενημερώνει ακόμα η Motorola. Αν όμως το Moto 360, ακολουθήσει το μοτίβο που ξεκίνησε η Motorola με τα Moto G και Moto X, δηλαδή, value for money, νομίζουμε πως το επόμενο καλοκαίρι όταν και θα κυκλοφορήσει το Moto 360, θα μας βρει ερωτευμένους.

    Δείτε το βίντεο και παρακάτω, όλες τις φωτογραφίες που έχει δώσει στη δημοσιότητα ήδη η Motorola:

    Related Articles

    5 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles