15.5 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    O «Spartan», ο browser της Microsoft στα Windows 10, θα υποστηρίζει επεκτάσεις του Google Chrome!

    Μεγάλη η μέρα σήμερα για τη Microsoft, καθώς η εταιρεία θα ανακοινώσει λεπτομέρειες για τα Windows 10 σε event που έχει προγραμματιστεί να ξεκινήσει στις 7 ώρα Ελλάδας. Στις πληροφορίες που διαρρέουν, κάποιες από τις πλέον ενδιαφέρουσες αφορούν τον “Spartan”, όπως είναι το “κωδικό” όνομα του νέου browser που ετοιμάζει η Microsoft προσπαθώντας να ανταγωνιστεί με νέα μέσα τον Chrome, τον Firefox και τις άλλες λύσεις της αγοράς που “απειλούν” τον Internet Explorer.

    spartan-browser-blue_story

    Τώρα διαβάζουμε πως ο “Spartan”, που θα λανσαριστεί μαζί με τα Windows 10, θα υποστηρίζει και Chrome Extensions, σε μία ενδιαφέρουσα εξέλιξη -αν το νέο αποδειχθεί πραγματικό- που θα επιτρέψει την πρόσβαση σε πολλές εφαρμογές τρίτων που έχουν σχεδιαστεί για τον browser της Google.

    Όπως γράφει χαρακτηριστικά το Neowin: “Ο Spartan θα χρησιμοποιεί τις επεκτάσεις του Chrome και ενώ δεν είμαστε σίγουροι για το αν θα λειτουργούν 100% σε όλες τις περιπτώσεις, θα είναι μία εξαιρετικά απλή διαδικασία για τους developers να κάνουν τις επεκτάσεις τους να συνεργάζονται μαζί του”.

    Να σημειώσουμε πως το “Spartan” δε θα είναι πιθανότατα το τελικό όνομα του νέου browser της Microsoft, η οποία σημειώνεται ότι σκοπεύει να κυκλοφορήσει τα Windows 10 και με τον “Spartan” αλλά και με τον Internet Explorer 11. Περισσότερες λεπτομέρειες, ωστόσο, γι’ αυτόν αλλά και συνολικά για την επόμενη έκδοση των Windows θα μάθουμε σε λίγες ώρες….

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles