21.3 C
Athens
Τρίτη, 23 Απριλίου, 2024
More

    Κι όμως το The Interview θα προβληθεί τελικά τα Χριστούγεννα στις ΗΠΑ!

    Μπορεί οι μεγάλες κινηματογραφικές αίθουσες των ΗΠΑ να μην επιθυμούν την προβολή του The Interview “για λόγους ασφαλείας” μετά τις απειλές προς τη Sony Pictures, φαίνεται ωστόσο πως η απόφαση συνολικής ακύρωσης της προβολής του από το στούντιο δεν ενθουσίασε πολλούς. Μέχρι και ο πρόεδρος Obama παρενέβη και τώρα η Sony Pictures επιβεβαιώνει πως η ταινία θα κάνει, τελικά, πρεμιέρα την Πέμπτη, ανήμερα των Χριστουγέννων στις ΗΠΑ, σε περιορισμένο αριθμό κινηματογράφων βέβαια.

    The-Interview

    Και παρόλο που οι μεγάλες αλυσίδες στη χώρα έχουν αποφασίσει να μην προβάλλουν την κωμωδία που συζητάει όλος ο πλανήτης το τελευταίο διάστημα, ωστόσο φαίνεται πως μία σειρά από “μικρότερα” σινεμά θα προβάλλουν κανονικά την ταινία, η οποία, σίγουρα μετά τις εξελίξεις, θα είναι διαθέσιμη άμεσα και για τους “λάτρεις” του στο Διαδίκτυο, οι οποίοι δε δίστασαν να του δείξουν την υποστήριξή τους με ένα 10άρι στο IMDb.

    “Δεν εγκαταλείψαμε ποτέ την προσπάθεια να κυκλοφορήσουμε το The Interview και είμαστε ενθουσιασμένοι που η ταινία μας θα βρίσκεται σε έναν αριθμό από κινηματογράφους την ημέρα των Χριστουγέννων” αναφέρει στη δήλωσή του ο Michael Lynton, CEO της Sony Pictures συνεχίζοντας “Την ίδια στιγμή συνεχίζουμε τις προσπάθειές μας να εξασφαλίσουμε περισσότερες πλατφόρμες και περισσότερες αίθουσες έτσι ώστε η ταινία να προσεγγίσει το μεγαλύτερο δυνατό αριθμό κοινού”.

    seth-rogen-tweet
    Το tweet του Seth Rogen μετά την ανακοίνωση της Sony Pictures ότι η ταινία θα προβληθεί κανονικά έστω και σε περιορισμένο αριθμό αιθουσών.

    Η New York Times μεταδίδει ότι η Sony Pictures έχει ως στόχο η ταινία να φτάσει σε 200 με 300 μικρότερες αίθουσες, ενώ πληροφορίες σημειώνουν ότι υπάρχει το ενδεχόμενο το φιλμ να λανσαριστεί και on-demand.

    Το Interview έχει προκαλέσει όλες αυτές τις συζητήσεις, καθώς έχει συνδεθεί με το hack στη Sony Pictures και τους θεωρούμενους “ύποπτους” γι’ αυτό, που κάποιοι τους συσχετίζουν με την κυβέρνηση της Βόρειας Κορέας. Η ίδια η ταινία να υπενθυμίσουμε πως αφηγείται την προσπάθεια της CIA να… σκοτώσει τον ηγέτη της Βόρειας Κορέας.

    Ο Kim Jong-Un πώς θα τα πάρει τα νέα, λέτε;

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles