24.4 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Έντυσαν στα κόκκινα την Λεμεσό, εκατοντάδες Άγιοι Βασίληδες που συμμετείχαν στο Cyta Santa Run!

    cyta santa run 1

    Στα κόκκινα έντυσαν την Λεμεσό, εκατοντάδες Άγιοι Βασίληδες που συγκεντρωθήκαν την Κυριακή 14 Δεκεμβρίου 2014 στην Πεζογέφυρα Cyta για να λάβουν μέρος στο δεύτερο Cyta Santa Run. Με κεντρικό μήνυμα «Η επικοινωνία είναι δικαίωμα του κάθε παιδιού», η Cyta διοργάνωσε με μεγάλη επιτυχία για δεύτερη συνεχή χρονιά, το Cyta Santa Run που φέτος έγινε στην Λεμεσό, καταφέρνοντας να διαθέσει συνολικά 1.000 στολές Άγιου Βασίλη σε εταιρείες και κοινό που συμμετείχαν στην εκδήλωση, προσφέροντας όλα τα χρήματα που συγκεντρωθήκαν προς ενίσχυση του Κέντρου Προληπτικής Παιδιατρικής και συγκεκριμένα του προγράμματος Ανίχνευσης Ακοής Νεογνών.

    Η μεγάλη Χριστουγεννιάτικη παρέα  του φετινού Cyta Santa Run με επικεφαλής τον Δήμαρχο Λεμεσού, κ Ανδρέα Χρίστου και τον Ανώτατο Εκτελεστικό Διευθυντή της Cyta κ Άριστο Ριρή ξεκίνησε την πορεία της με αφετηρία την Πεζογέφυρα Cyta και με τη συνοδεία της Φιλαρμονικής και των Μαρζορετών του Δήμου Λεμεσού, καθώς και αυτοκινήτων αντίκες από τη Λέσχη Παλαιού Αυτοκινήτου Λεμεσού (ΛΕΠΑΛ), διέσχισαν όλοι μαζί τον παραλιακό δρόμο, κατευθύνθηκαν προς την οδό Ανεξαρτησίας και τερμάτισαν στην Πλατεία Διοικητηρίου, όπου τους περίμενε ένα γιορταστικό πάρτι με χριστουγεννιάτικη μουσική και κρασί.

    Αξίζει να σημειωθεί ότι στη διαδρομή οι 1000 Άγιοι Βασίληδες καταχειροκροτήθηκαν από μικρούς και μεγάλους που μαζεύτηκαν κατά μήκος της διαδρομής.

    Η Cyta ευχαριστεί τον Δήμο Λεμεσού για την άψογη συνεργασία στη διοργάνωση της εκδήλωσης, το Τμήμα Τροχαίας Λεμεσού, καθώς και τους τροχονόμους του Δήμου που φρόντισαν για την ασφαλή πορεία των Άγιων Βασίληδων. Επίσης ευχαριστεί το ΤΕΠΑΚ και την καφετέρια Αστήρ που στήριξαν την προσπάθεια, διαθέτοντας στολές από τους χώρους τους. Ιδιαίτερες ευχαριστίες εκφράζει σε όλους τους συνεργάτες, πελάτες και στο κοινό που ανταποκρίθηκαν στο κάλεσμά της, εξασφάλισαν στολές και συνέβαλαν με τη συμμετοχή και την παρουσία τους στην πιο μεγάλη γιορτή χαράς και προσφοράς.

    cyta santa run 3

    cyta santa run 2

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles