20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Δημοσιεύματα κάνουν αναφορές για συγχώνευση της Cyta Hellas με τη Wind Hellas

    Πληθαίνουν τα δημοσιεύματα για πιεστικό… φλερτ από επίδοξους μνηστήρες της Cyta Hellas, μεταξύ των οποίων φέρεται να είναι και η Wind, που σύμφωνα με τα δημοσιεύματα εκδήλωσε ενδιαφέρον για την θυγατρική της Cyta Κύπρου στην Ελλάδα.

    Σημερινές πληροφορίες από τηλεπικοινωνιακούς κύκλους στην Ελλάδα, φέρουν τις συζητήσεις της Cyta Κύπρου με τη Wind να βρίσκονται σε αρχικό στάδιο, και να εξετάζουν το ενδεχόμενο συγχώνευσης των δύο εταιρειών.

    Άλλες πληροφορίες ωστόσο φέρουν την Wind να ετοιμάζεται να υποβάλει πρόταση για εξαγορά της Cyta Hellas το υψος της οποίας θα καλύπτει τη συσσωρευμένη ζημία της Cyta Hellas, που στα 7 χρόνια παρουσίας της στην Ελλάδα  ανέρχεται κοντά στα 170 εκατ. ευρώ.

    Αξίζει πάντως να σημειωθεί ότι η Wind μέχρι στιγμής δεν επιβεβαιώνει αλλά ούτε και διαψεύδει την είδηση, γεγονός που σημαίνει ότι σύντομα θα υπάρξουν εξελίξεις .

    Σε κάθε περίπτωση πάντως, θα πρέπει να προβληματίσουν τα όσα επακολούθησαν τις τελευταίες μέρες, από την κατάθεση του προϋπολογισμού της Cyta ενώπιον της κοινοβουλευτικής Επιτροπής Οικονομικών και τις αναφορές που έγιναν για τη Cyta Ελλάδος, αφού ο Κυπριακός Τηλεπικοινωνιακός Οργανισμός χάνει διαπραγματευτική δύναμη απέναντι στις εταιρείες που ενδιαφέρονται για την θυγατρική του στην Ελλάδα, μιας και οι διαβουλεύσεις είναι δημόσιες.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles