21.6 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Ο Σεπτέμβριος αναμένεται συναρπαστικός μήνας!

    ifa 2013

    Ο Σεπτέμβριος αναμένεται συναρπαστικός μήνας. Όλες οι εταιρείες τεχνολογίας αναμένεται να παρουσιάσουν τα καινούργια τους «καλούδια»  στην έκθεση IFA που θα πραγματοποιηθεί από τις 6 έως στις 11 Σεπτεμβρίου. Ειδικά στον τομέα της κινητής τηλεφωνίας και των φορητών συσκευών αναμένεται να παρουσιασθούν πολλές, νέες συσκευές που για ακόμη μία φορά θα αλλάξουν την εικόνα της αγοράς και θα οδηγήσουν τις εξελίξεις.

    Η Apple – όπως συνηθίζεται – δεν θα είναι στην έκθεση IFA , ωστόσο περιμένουμε από την εταιρεία, μαζί με το iOS 7, το λειτουργικό της σύστημα για φορητές συσκευές, ότι θα ανακοινώσει και τα iPhone 5S και iPhone 5C. Όσο αφορά στο πρώτο, το “S” λογικά θα συνεχίζει να σημαίνει… “Speed” και θα έχουμε μία αύξηση περίπου 31% όσο αφορά στην απόδοση του σε σχέση με το iPhone 5 που κυκλοφορεί σήμερα.

    Στον τομέα της κάμερας, αναμένεται να είναι σημαντικά βελτιωμένη καθώς και στον τομέα του λογισμικού. Το iPhone 5C, με το “C” να σημαίνει… “Color”, θα είναι ένα οικονομικότερο iPhone 5, το οποίο διαθέτει πλαστικό ή πολυκαρβονικό “κέλυφος” και θα κυκλοφορήσει σε έξι, όμορφες αποχρώσεις (κόκκινο, κίτρινο, πράσινο, μπλε, μαύρο, λευκό). Θα βασίζεται στα χαρακτηριστικά και στο hardware του σημερινού iPhone 5, το οποίο θα πάψει – λογικά – να πωλείται.

    Ανάμεσα στις συσκευές που θα ξεχωρίσουν στην έκθεση IFA, αναμένεται να είναι το LG G2, το οποίο παρουσιάστηκε  πρόσφατα στην Ν.Υόρκη, καθώς και το Nokia Lumia 1020 με τον εκπληκτικό αισθητήρα κάμερας στα 41MPixel. H LG θα παρουσιάσει επίσης μετά από πολύ καιρό το LG G Pad 8.3, ένα λεπτό, κομψό και πανάλαφρο tablet με “πλάτη” από αλουμίνιο που θα διαθέτει οθόνη 8,3 ιντσών ανάλυσης 1200 x 1920 pixels.

    Η Samsung θα παρουσιάσει το κορυφαίο GalaxyNote 3 ενώ λέγεται ότι θα επιδείξει και το GalaxyGear, το νέο smartwatch της εταιρείας!

    H Sony – που κέρδισε πολύ έδαφος μέσα στο 2013 – έχει ετοιμάσει επίσης κάτι φανταχτερό, την ναυαρχίδα που θα αντικαταστήσει στην ουσία το γνωστό Xperia Z και θα έχει την ονομασία Xperia Z1. Το συγκεκριμένο smartphone, βασίζεται όπως και τα LG G2 και Samsung Galaxy Note 3 στο ισχυρότατο Qualcomm Snapdragon 800 SoC (System On Chip) και διαθέτει στο πίσω μέρος κάμερα με αισθητήρα 20,7MPixel, ενώ η οθόνη του, τεχνολογίας Triluminos θα διαθέτει ανάλυση 1080 x 1920 pixels με διαγώνιο 5 ιντσών. Φυσικά θα είναι αδιάβροχο και μάλλον στη λογική «makebelieve» αναμένεται να δούμε πολλά…καλλίγραμμα μοντέλα να κάνουν βουτιές.

    Η SmartPress θα βρίσκεται στην IFA και θα καλύψει την έκθεση, παρουσιάζοντας σας όλα τα τελευταία νέα και τις πληροφορίες για τις αγαπημένες συσκευές, τόσο μέσα από το www.digitallife.com.cy όσο και μέσα από την «Κινητή».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles