18.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    1.5 εκατ. δολάρια πουλήθηκαν τα “χρυσά” παπούτσια του Μάικλ Τζόρνταν

    Είναι ευρέως αποδεκτό ότι ο Μάικλ Τζόρνταν αποτελεί έναν από τους καλύτερους παίκτες στο NBA όλων των εποχών. Ξεκίνησε την κολεγιακή του πορεία από το Πανεπιστήμιο της Βόρειας Καρολίνας, όμως μεταμορφώθηκε σε πραγματικό θρύλο από τη στιγμή που άρχισε να αγωνίζεται με τους Σικάγο Μπουλς.

    Τιμή ρεκόρ στη δημοπρασία

    Ερχόμενοι στο σήμερα, ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια που φορούσε ο σούπερ σταρ στις αρχές της καριέρας του, πουλήθηκε για περίπου 1.5 εκατομμύριο δολάρια. Τα αθλητικά παπούτσια φορέθηκαν από τον Τζόρνταν στο 5ο παιχνίδι της πρώτης σεζόν του με τους Σικάγο Μπουλς. Πρόκειται για τιμή ρεκόρ, όπως ανέφερε ο οίκος Sotheby’s.

    «Το πιο πολύτιμο αθλητικό παπούτσι που έχει δημοπρατηθεί ποτέ, το Nike Air Ships του 1984 που φορούσε ο Μάικλ Τζόρνταν κατά τη διάρκεια της κανονικής περιόδου, πουλήθηκε για 1.472.000 δολάρια στο Λας Βέγκας», ανέφερε ο  οίκος δημοπρασιών στο Twitter.

    Διαβάστε επίσης:

    Σαρωτική επιχείρηση στο “dark web” με 150 συλλήψεις για όπλα και ναρκωτικά

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles