18 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    10 πράγματα που κάνει το Samsung Galaxy S8 και δεν μπορεί να τα κάνει ένα… iPhone

    Η επόμενη μεγάλη κυκλοφορία της Samsung, το Galaxy S8, είναι γεγονός: τη γνωρίσαμε την Τετάρτη και πολλοί fans της κορεατικής εταιρείας και ανεξάρτητοι παρατηρητές συμφωνούν ότι ενσωματώνει ένα εντυπωσιακό σύνολο χαρακτηριστικών.

    Διαβάστε εδώ ό,τι πρέπει να γνωρίζετε για τα Samsung Galaxy S8 και Galaxy S8+

    Ποια είναι όμως τα 10 χαρακτηριστικά υπεροχής της νέας συσκευής, αν τη συγκρίνουμε με το μεγάλο “ανταγωνιστή” της, ένα… Apple iPhone. Μπορεί να είναι προβοκατόρικο για κάποιους, όμως το σχετικό άρθρο του Business Insider δεν μπορεί να περάσει απαρατήρητο. Ας δούμε λοιπόν τα 10 σημεία:

    1-theres-an-iris-scanner-that-can-be-used-to-unlock-the-phone-and-access-secure-folders

    1. Το Samsung Galaxy S8 διαθέτει iris scanner που μπορεί να ξεκλειδώσει το τηλέφωνο, αλλά και να παρέχει πρόσβαση σε “ασφαλείς” φακέλους. Σύμφωνα με τους Κορεάτες, μάλιστα είναι πιο ασφαλής λειτουργία από τον αισθητήρα δακτυλικών αποτυπωμάτων. Όσο για το iPhone έχει μόνο fingerprint sensor.

    2-a-new-facial-recognition-feature-lets-you-unlock-the-phone-with-a-selfie

    2. Επιπλέον, η πρόταση της Samsung διαθέτει μία νέα λειτουργία αναγνώρισης προσώπου που σας επιτρέπει με μία selfie να ξεκλειδώσετε τη συσκευή σας. Η Samsung σημειώνει ότι είναι μία λειτουργία γρηγορότερη από τον αισθητήρα ίριδας και δακτυλικών αποτυπωμάτων αν και η αλήθεια είναι ότι κάποιοι …αμφισβητούν την ασφάλειά της.

    3-more-screen-the-s8-has-a-58-inch-screen-the-s8-has-a-62-inch-screen

    3. Το S8 (και το S8+) διαθέτουν μεγαλύτερη οθόνη, 5,8 ίντσες το ένα και 6,2 ίντσες το άλλο. Αν κάνετε τη σύγκριση με ένα iPhone, το iPhone 7 έχει οθόνη 4,7 ενώ το iPhone 7 Plus 5,5 ιντσών.

    4-you-can-charge-the-galaxy-s8-with-a-wireless-charging-pad-theres-also-fast-charging-which-charges-the-s8-faster-than-normal

    4.  Μπορείτε να φορτίσετε το Galaxy S8 με ένα ασύρματο pad. Επίσης διαθέτει δυνατότητα γρήγορης φόρτισης. Τα iPhone δεν έχουν καμία από τις δύο λειτουργίες.

    5-you-can-plug-in-standard-headphones-thanks-to-the-headphone-jack

    5. Καθώς διαθέτει θύρα ακουστικών 3.5mm μπορείτε να τοποθετήσετε στα Galaxy S8 κλασικά ακουστικά. H Apple έχει προτιμήσει να αφαιρέσει την υποδοχή και έτσι κάνει πιο δύσκολη την τοποθέτηση των “συμβατικών” headphones σας.

    6-samsung-pay-can-make-payments-on-standard-magnetic-credit-card-readers

    6. Το Samsung Pay πραγματοποιεί πληρωμές και σε standard readers μαγνητικών καρτών, ενώ το Apple Pay χρειάζεται ειδικό NFC Pad.

    7-the-galaxy-s8-comes-with-its-own-virtual-reality-software-powered-by-facebooks-oculus

    7.  Το Samsung Galaxy S8 έχει το δικό του virtual reality software σε συνεργασία με το Oculus του Facebook. Μάλιστα σε κάποιες χώρες αν προπαραγγείλετε τη συσκευή λαμβάνετε δωρεάν και το νέο Gear VR. Το iPhone από την πλευρά του δεν έχει εγγενή υποστήριξη VR αν και συνεργάζεται με κάποια headsets.

    8-the-s8-has-a-heart-rate-sensor-on-the-back

    8. Η νέα πρόταση της Samsung διαθέτει και αισθητήρα καρδιακών παλμών, κάτι που στο “οικοσύστημα” της Apple το εξασφαλίζετε μόνο αν προμηθευτείτε και ένα… Apple Watch.

    9-you-can-attach-the-galaxy-s8-to-a-monitor-keyboard-and-mouse-with-a-special-dock-and-run-a-desktop-version-of-the-smartphones-operating-system-on-a-normal-computer

    9.  Το Samsung DeX κάνει τη διαφορά! Μπορείτε να συνδέσετε το Galaxy S8 σε μόνιτορ, πληκτρολόγιο και mouse μέσω ειδικού dock και να τρέξετε μία έκδοση desktop εμπειρίας σαν να βρισκόσασταν σε έναν κανονικό υπολογιστή!

    10-samsungs-bixby-digital-assistant-lets-you-take-photos-of-real-world-objects-and-brings-up-relevant-information-like-shopping-links-and-nearby-locations-to-visit

    10. Τέλος, ο άκρως υποσχόμενος ψηφιακός βοηθός Bixby της Samsung σας επιτρέπει να τραβήξετε φωτογραφίες πραγματικών αντικειμένων και να σας προσφέρει σχετικές πληροφορίες γι’ αυτά, όπως link για να τα ψωνίσετε ή μέρη για να επισκεφθείτε. Πρόκειται για μία λειτουργία που δε διαθέτει η Siri.

    Related Articles

    8 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles