20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    11pets: Pet care: Μια διαδικτυακή πλατφόρμα που φροντίζει… το κατοικίδιο σας!

    11 PETS

    Κάθε ανάγκη – προσωπική, κοινωνική, εθνική ή παγκόσμια – αποτελεί σπάνια ευκαιρία αναστοχασμού, δημιουργίας αλλά, πάνω απ’όλα, ενεργούς δράσης. Δράσης ικανής να επιφέρει θετική αλλαγή σε όλα τα επίπεδα: ατομικό, κοινωνικό, οικονομικό ακόμα και σε επίπεδο χώρας. Κάπως έτσι φαίνεται να σκέφτηκαν δύο νεαροί Κύπριοι επιστήμονες, που διακρίνοντας τις ανάγκες που οι ίδιοι είχαν στη ζωή τους ως φιλόζωοι, προχώρησαν στην δημιουργία της εταιρείας 11pets, που πρόσφατα παρουσίασε στην Λευκωσία μια καινοτόμα διαδικτυακή πλατφόρμα με την ονομασία 11pets: Pet care, εφοδιασμένη με τα κατάλληλα εργαλεία λογισμικού, τα οποία διευκολύνουν τόσο τους ιδιοκτήτες ζώων όσο και τους επαγγελματίες του χώρου.

    Η συγκεκριμένη εφαρμογή που επιτρέπει στον χρήστη με απλές διαδικασίες να παρακολουθεί και να ενημερώνεται άμεσα για όλα τα θέματα που σχετίζονται με την σωστή φροντίδα του κατοικίδιου του, (όπως ραντεβού στον κτηνίατρο, αλλεργίες microchip, κλπ) κυκλοφόρησε πρόσφατα και σε μικρό χρονικό διάστημα καταμέτρησε πάνω από 16 χιλιάδες μεταφορτώσεις (downloads).

    Ιδρυτές της 11pets, είναι οι συμπατριώτες μας Δρ. Κυριάκος Σταύρου και Δήμος Παύλου, που φιλοδοξούν επίσης να ενώσουν όλες τις μη κερδοσκοπικές φιλοζωικές ομάδες στην ίδια διαδικτυακή στέγη, η οποία θα φιλοξενεί όλα τα ζώα που είναι προς υιοθεσία, κάνοντας έτσι ευκολότερη την πρόσβαση σε οποιοδήποτε θελήσει να υιοθετήσει ένα ζώο. Στο πλαίσιο αυτό η εφαρμογή 11pets: Adopt θα δοθεί χωρίς καμία χρέωση σε όλα τα καταφύγια ζώων και τις φιλοζωικές οργανώσεις της Κύπρου, με δωρεάν τεχνική υποστήριξη από την 11Pets.

    Αξίζει επίσης να σημειωθεί ότι, μέσα στους επόμενους μήνες, η εφαρμογή θα δοθεί σε Ελλάδα, Ισπανία αλλά και σε άλλες χώρες με προβλήματα υπερπληθυσμού ζώων.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles