15.8 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    1,5 δισ. ώρες προβολής για το Stranger Things 4! Παραμένει στην κορυφή το Squid Game

    Τον τίτλο της πιο δημοφιλούς αγγλόφωνης σειράς στο Netflix κατέλαβε το Stranger Things 4, αφού τα δύο τελευταία επεισόδια, που έκαναν πρόσφατα πρεμιέρα, καθήλωσαν τους τηλεθεατές για ώρες στον καναπέ. Ο “κολοσσός” του streaming αποκάλυψε ότι το show ξεπέρασε τις 1,5 δισ. ώρες προβολής μέσα σε 28 ημέρες. Τα πρώτα 7 επεισόδια μέτρησαν χρόνο προβολής 930.32 χιλιάδες ώρες από την ημέρα της πρεμιέρας, ενώ τα επεισόδια 8 και 9 έφτασαν τις 221 χιλιάδες ώρες τη βδομάδα 27 Ιουνίου έως 3 Ιουλίου.

    Τα νούμερα αυτά φέρνουν το Stranger Things 4 στη δεύτερη θέση με τα δημοφιλέστερα προγράμματα στην ιστορία του Netflix, αφού, μέχρι στιγμής, το Squid Game εξακολουθεί να βρίσκεται στην κορυφή με 1,65 δισ. ώρες προβολής τις πρώτες 28 ημέρες της κυκλοφορίας του. Υπάρχει μια μικρή πιθανότητα να ξεπεράσει το ρεκόρ του κορεάτικου δυστοπικού δράματος, αφού τα τελευταία επεισόδια κυκλοφόρησαν πρόσφατα.

    Παράλληλα, το Netflix αποκάλυψε ότι το Stranger Things 4 και η δημοτικότητά του παίζουν σημαντικό ρόλο για τους αριθμούς των subscribers. Στην επόμενη οικονομική αναφορά της υπηρεσίας θα αποκαλυφθεί κατά πόσο επηρέασε τον αριθμό των συνδρομητών η Eleven και η παρέα της.

    Διαβάστε επίσης:

    Δυνατές κινηματογραφικές πρεμιέρες έρχονται στην COSMOTE TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles