14.9 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    180 εκατομμύρια απαιτεί η Apple από τη Samsung!

    Ακόμη ένα μικρό επεισόδιο (όσο “μικρό” μπορεί να θεωρείται με την απαίτηση τέτοιου χρηματικού ποσού) στις δικαστικές διαμάχες μεταξύ Apple και Samsung, των δύο τεχνολογικών κολοσσών και πρωτοπόρων στα smartphones.

    samsung apple settle

    Δεν είναι η πρώτη φορά, καθώς συνήθως η Apple ζητά και η Samsung…δίνει, όπως συνέβη με την επιδίκαση του 1 δις δολλαριών πριν λίγα χρόνια, εις βάρος της Samsung. Μετά από διαπραγματεύσεις και δικαστικές αποφάσεις, το συνολικό ποσό μειώθηκε στα 548 εκατομμύρια δολλάρια και οι δύο εταιρείες συμφώνησαν να κλείσουν τους λογαριασμούς τους εκτός Η.Π.Α…εντός, όμως, συνεχίζουν ακάθεκτες.

    Τώρα, η Apple ζητά ακόμη 180 εκατομμύρια δολλάρια από τη Samsung ως συμπληρωματικά στα παραπάνω, τα οποία αφορούν τις ίδιες πατέντες φυσικά, του iPhone. Φαίνεται πως ο πόλεμος καλά κρατεί και η εταιρεία από το Cupertino είναι αποφασισμένη να πάρει όσο το δυνατόν περισσότερα από εκείνο το 1 δις που αρχικά της επιδικάστηκε, αλλά εν τέλει μειώθηκε…

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles