22.3 C
Athens
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024
More

    1899: Η σειρά μυστηρίου που θα ταράξει τα νερά στο Netflix (trailer)

    Το Halloween βρίσκεται προ των πυλών και το Netflix αποφάσισε να αποκαλύψει, μέσα από ένα video, μια σειρά που αναμένεται με αγωνία. Το 1899 είναι ένα project από τους (δημιουργό του Dark) Baran bo Odar και Jantje.

    Η σειρά των 8 επεισοδίων θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 17 Νοεμβρίου και αποτελεί μια horror παραγωγή μυστηρίου που θα μας μεταφέρει στους ωκεανούς. Το cast περιλαμβάνει τους Emily Beecham, Andreas Pietschmann, Anton Lesser, Mathilde Ollivier, Alexandre Willaume, Aneurin Barnard, Lucas Lynggaard Tønnesen, Miguel Bernardeau, Richard Hope, Clara Rosager, Jonas Bloquet, Maciej Musial και Rosalie Craig.

    Στο 1899 όλα περιστρέφονται γύρω από ένα μυστήριο περιστατικό που διαδραματίζεται σε ένα πλοίο που ταξιδεύει από την Ευρώπη προς τη Νέα Υόρκη. Το πλοίο είναι γεμάτα επιβάτες που διαθέτουν διαφορετικά backgrounds και είναι ενθουσιασμένοι για το μέλλον που τους περιμένει στην Αμερική. Όμως το ταξίδι παίρνει απροσδόκητη τροπή όταν συναντούν ένα δεύτερο πλοίο που αγνοείται για μήνες.

    Δείτε το trailer:

    https://youtu.be/p7OUQ9U2qIw

    Διαβάστε επίσης:

    Φήμη: Το Mephisto της Marvel θα υποδυθεί ο Sacha Baron Cohen

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles