22.2 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Φήμη: Το Mephisto της Marvel θα υποδυθεί ο Sacha Baron Cohen

    Ο γνωστός κωμικός Sacha Baron Cohen θα αποτελέσει, σύμφωνα με τις τελευταίες φήμες, τον πρωταγωνιστή μιας νέας σειράς στο Disney+, που φέρει τον τίτλο Ironheart. Ο ηθοποιός που ενσάρκωσε το Borat, θα υποδυθεί το Mephisto, μπαίνοντας πλέον επίσημα στο σύμπαν της Marvel.

    Ο Baron Cohen είναι κυρίως γνωστός για τις κωμικές του ερμηνείες σε ταινίες, όπως οι Borat (2006), Brüno (2009), The Dictator (2012) και Talladega Nights: The Ballad of Ricky Bobby (2006). Είναι επίσης γνωστός για τη φωνή του Βασιλιά Τζούλιεν του 13ου στη σειρά ταινιών Μαδαγασκάρη (2005-2012) και έχει επίσης εμφανιστεί σε δραματικές ταινίες, όπως οι Sweeney Todd: The Demon Barber of Fleet Street του Tim Burton (2007), Hugo (2011), Les Misérables (2012) και The Trial of the Chicago 7 (2020).

    Όσον αφορά το Mephisto, είναι ένας πανίσχυρος δαίμονας, που εμπλέκεται σημαντικά με τους υπόλοιπους χαρακτήρες του σύμπαντος της Marvel. Συνήθως συνδέεται με άλλους υπερήρωες, όπως οι Johnny Blaze-Ghost Rider, Doctor Strange και Doctor Doom, ενώ μεγάλο κακό προκάλεσε και στο Spider-Man.

    Ο ήρωας αναμένεται να εμφανιστεί και σε άλλα projects, όπως το επερχόμενο Agatha: Coven of Chaos με την Kathryn Hahn. Η σειρά “Ironheart” ανακοινώθηκε το 2020 και θα αποτελείται από 6 επεισόδια.

    Διαβάστε επίσης:

    Το θρυλικό βιβλίο “Εκατό Χρόνια Μοναξιά” γίνεται σειρά στο Netflix (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles