21.9 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    1MORE Triple Driver in-ear headphones: Γοητεία, χρηστικότητα και άψογος ήχος, σε …value for money κόστος

    Ήχος από …άλλο πλανήτη σε συνδυασμό με μία στιβαρή ποιοτική πρόταση, που, ωστόσο, διατηρεί και τη γοητεία που αρμόζει σε ένα αξεσουάρ που θα έχετε συνέχεια μαζί σας. Κι όλα αυτά σε πολύ καλή τιμή! Τι άλλο ψάχνετε από ένα ζευγάρι in-ear headphones όπως τα 1MORE Triple Driver που ήρθαν στο γραφείο μας από τη Salas Headphones.

    Διαθέτοντας earbuds από αλουμίνιο και ένα εντυπωσιακό αλλά διακριτικό ροζ χρυσό χρώμα, θα αποτελέσουν μία γοητευτική πρόταση που θα κάνει τους γύρω σας να θέλουν και αυτοί να τα αποκτήσουν.

    dav

    Δε μένουν ωστόσο μόνο στην εμφάνιση… Πολύ σημαντικό και κάτι που πάντα προσέχουμε σε αντίστοιχες προτάσεις είναι το ότι κάθονται άψογα στα αυτιά σας, χωρίς να σας κουράζουν, ενώ στη συσκευασία θα βρείτε μεγάλη ποικιλία σε eartips από σιλικόνη ή αφρώδες υλικό όπως επίσης και μία όμορφη σκληρή θήκη για τις αποδράσεις σας.

    dav

    dav

    Όσον αφορά τα καλώδιά τους, είναι κατασκευασμένα από ύφασμα και καουτσούκ, ενώ το “παρών” δίνει και ένα εύχρηστο τηλεχειριστήριο τριών κουμπιών που συνεργάζεται τόσο με Android όσο και με iOS.

     

    dav

    Φτάνοντας στον τομέα της απόδοσης και εδώ θα μείνετε ικανοποιημένοι, καθώς αποδίδουν άψογα τη λεπτομέρεια, διαθέτουν πολύ καλά μπάσα, ενώ η υποστήριξη παθητικής απομόνωσης θορύβου είναι αρκετή για να μη σας προβληματίζει κατά τη διάρκεια των μετακινήσεών σας σε θορυβώδη περιβάλλοντα.

    Συνολικά μία value for money πρόταση που θα σας ικανοποιήσει σε αισθητική, απόδοση και χρηστικότητα.

    Είναι διαθέσιμα στην ελληνική αγορά και περισσότερες πληροφορίες θα βρείτε στο www.salasheadphones.gr

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles