16.8 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    1ο «Cyprus Film Summit» στη Λευκωσία: Συμμετέχουν εταιρείες παραγωγής και σκηνοθεσίας από χώρες της Ευρώπης, την Ινδία, τη Ρωσία και τη Β. Αμερική

    film_banner_1042x423 (1)

    Το 1ο «Cyprus Film Summit» θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Οκτωβρίου 2018 στο Συνεδριακό Κέντρο «Φιλοξενία», στη Λευκωσία. Επαγγελματίες από τον χώρο του κινηματογράφου και της οπτικοακουστικής βιομηχανίας από ολόκληρο τον κόσμο θα συνέλθουν στις 10 Οκτωβρίου, στη Λευκωσία, με στόχο να συζητήσουν τις τελευταίες εξελίξεις όπως αυτές διαμορφώνονται στον κλάδο τους αλλά και για να πληροφορηθούν γύρω από τα όσα έχει να προσφέρει το νησί μας ως επιλογή, τόσο για γυρίσματα όσο και για τις βιντεοσκοπήσεις.

    Στη Διάσκεψη θα παρουσιαστεί επίσης το ειδικό πακέτο κινήτρων και ωφελημάτων που έχει καθορίσει η Κυβέρνηση για όσες εγχώριες και παγκόσμιες παραγωγές πραγματοποιηθούν στη Κύπρο. Η Διάσκεψη αναμένεται να φιλοξενήσει περισσότερους από 120 συμμετέχοντες από διάφορες χώρες. Πιο συγκεκριμένα, το παρών τους αναμένεται να δώσουν εταιρείες παραγωγής και σκηνοθεσίας και παραγωγοί από χώρες της Ευρώπης, την Ινδία, τη Ρωσία και τη Βόρεια Αμερική.

    Στο«Cyprus Film Summit 2018» που διοργανώνεται από το Κυπριακό Οργανισμό Προώθησης Επενδύσεων, τον ΚΟΤ και το Γραφείο Τύπου και Πληροφοριών, θα συμμετάσχουν επίσης, εγχώριοι επαγγελματίες του οπτικοακουστικού τομέα.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles