13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    20+02 δώρα στο Public που κοστίζουν λιγότερο από 20 ευρώ

    Βρισκόμαστε μια «ανάσα» πια πριν τα Χριστούγεννα. Σε λίγες μέρες θα βρεθούμε, όπως συνηθίζεται κάθε χρόνο, μαζί με τους αγαπημένους μας ανθρώπους γύρω από ένα τραπέζι και θα ανταλλάξουμε δώρα. Τι γίνεται όμως στην περίπτωση που δουλεύεις ασταμάτητα και δεν έχεις προλάβει να επισκεφτείς τα μαγαζιά ή το budget σου για φέτος είναι κάπως περιορισμένο; Μην ανησυχείς καθόλου! Και το 2021, το Public είναι εδώ για να σου προσφέρει πρακτικές λύσεις δώρων για κάθε ηλικία και κάθε περίσταση. Και αν νομίζεις ότι τα ωραία δώρα κοστίζουν ακριβά, κάνεις λάθος! Δες, στη συνέχεια, 20+ 2 φανταστικά δώρα που θα σου στοιχίσουν λιγότερο από 20 ευρώ.

    10 δώρα “αυστηρά” για ενήλικες

    Χωράει όλη η αρχαιότητα στο ασανσέρ

    Αυτό το βιβλίο του Δρ. Θεόδωρου Παπακώστα παρουσιάζει ολόκληρη την ελληνική αρχαιότητα, από τη βαθιά προϊστορία μέχρι το τέλος της. Δύο άγνωστοι συναντιούνται σε ένα ασανσέρ, το οποίο σταματά μεταξύ ορόφων. Ο ένας είναι αρχαιολόγος, ο άλλος όχι. Με αφορμή την ερώτηση «με τι ασχολείσαι» ξεκινάει ένας συναρπαστικός διάλογος και ένα ταξίδι στον χώρο και τον χρόνο. Αποτελεί ένα ιδανικό δώρο για άντρες και γυναίκες που τους αρέσει η ιστορία και θέλουν να μαθαίνουν για την ελληνική παράδοση.

    Μεσάνυχτα στη Βιβλιοθήκη

    Αν θες να χαρίσεις ένα βιβλίο πιο ανάλαφρο, επίλεξε το βιβλίο του Matt Haig “Μεσάνυχτα στη Βιβλιοθήκη”.Η ζωή της Νόρα πηγαίνει από το κακό στο χειρότερο. Τότε, την τελευταία μέρα της στη Γη, όταν σημαίνουν μεσάνυχτα, μεταφέρεται σε μια βιβλιοθήκη. Εκεί της δίνεται η δυνατότητα να αναιρέσει επιλογές και να απαλλαγεί από τις τύψεις της, δοκιμάζοντας όλες τις διαφορετικές ζωές που θα μπορούσε να είχε ζήσει.

    Ο ήρωας της διπλανής πόρτας

    Για πάνω από είκοσι πέντε χρόνια, ο θρύλος της ηγεσίας και της προσωπικής ανάπτυξης Robin Sharma έχει καθοδηγήσει εκατομμύρια αναγνώστες σε όλο τον κόσμο, οι οποίοι, μέσω της επαναστατικής μεθοδολογίας του, έφτασαν στην επιτυχία που ονειρεύονταν. Στο πρωτοποριακό αυτό βιβλίο ο Sharma διαθέτει το σύστημά του σε όποιον είναι έτοιμος για ανίκητη θετικότητα, μνημειώδη παραγωγικότητα, βαθιά πνευματική ελευθερία και μια γεμάτη ζωή.

    Ποτήρια Ουίσκι Kikkerland

    Ένα πολύ όμορφο δώρο για τον καλό σου φίλο είναι κάτι που θα βοηθήσει και τους δυό σας να απολαύσετε ένα εορταστικό ουίσκι. Διάλεξε το σετ με 2 ποτήρια KIKKELRAND Whiskey Glass Set, που θα βρεις στο Public. Η συσκευασία περιέχει 2 υπέροχα γυάλινα ποτήρια για ουίσκι, 2 χάρτινες χαρτοπετσέτες και 2 σιδηρένιες οδοντογλυφίδες για το συνοδευτικό φρούτο.

    Επιτραπέζιο Shit Happens – 50 Shades Of Shit

    Σε αυτό το εναλλακτικό επιτραπέζιο, αυστηρά για ενηλίκους, πρόκειται να διαβάσεις κάποιες πραγματικά… περίπλοκες καταστάσεις, τις οποίες θα πρέπει να αξιολογήσεις ανάλογα με το πόσο άθλιες είναι. Αποτελεί το τέλειο δώρο αν θες να ξεφύγεις από τα συνηθισμένα και να κάνεις την παρέα να γελάσει!

    Γούρι Κεραμικό Μάτι

    Η μίνι σειρά με κεραμικά στολίδια για καλή τύχη, που θα βρεις στο Public, κλέβει την παράσταση με τα ζωντανά υπέροχα χρώματα που θυμίζουν παιχνίδια από πλαστελίνη. Είναι στερεωμένα σε κραφτ καρτελάκι που χρησιμεύει για να κρεμαστεί εύκολα σε ένα σταντ, αλλά και για να γραφτούν ευχές.

    Ηλεκτρικό Μπάρμπεκιου Ек-301 G

    Μια πρόταση δώρου που ξεχωρίζει και στοιχίζει λιγότερο από 20 ευρώ είναι ένα ηλεκτρικό μπάρμπεκιου για χρήση σε εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους. Ο ψήστης της παρέας σίγουρα θα εκτιμήσει την κίνηση!

    Ηλεκτρικό Ανοιχτήρι Κρασιών 

    Αν στους δικούς σου ανθρώπους αρέσει το κρασί αλλά δεν μπορούν εύκολα να αφαιρέσουν το φελλό, το αυτόματο ανοιχτήρι κρασιών είναι ακριβώς αυτό που χρειάζονται αυτές τις γιορτές!

    Σκεύος Κατασκευής Μπιφτεκιών

    Αυτό το gadget κουζίνας αποτελεί έναν οικονομικό και γρήγορο τρόπο παρασκευής μπιφτεκιών από κιμά, από ψάρι, από όσπρια και ό,τι άλλο επιθυμείτε και είναι κατασκευασμένο από ανθεκτικό πλαστικό υλικό.

    Kitchen Timer Κουκουβάγια Kikkerland

    Ο χρονοδιακόπτης σε σχήμα κουκουβάγιας της Kikkerland σίγουρα είναι απαραίτητο αξεσουάρ για την κουζίνα και μπορεί να βοηθήσει μια φίλη σου να μην ξανακάψει το φαγητό! Έχει χρόνο διάρκειας 60 λεπτά και είναι πολύ εύκολο στη χρήση.

    10 δώρα που θα λατρέψουν τα παιδιά

    Επιτραπέζιο Η Πονηρή Αλεπού

    Η Πονηρή Αλεπού είναι ένα διασκεδαστικό επιτραπέζιο παιχνίδι για 2 έως 4 παίκτες, που είναι κατάλληλο για παιδιά πάνω από 5 ετών. Στο συγκεκριμένο παιχνίδι, κάποιος έκλεψε την Πίτα της Γιαγιάς και όλοι ψάχνουν να βρουν τον ένοχο!

    Pictionary Air

    Το Pictionary Air είναι το τέλειο δώρο για την παρέα, αφού αποτελεί ένα νέο ξεκαρδιστικό τρόπο να παίξετε το κλασικό οικογενειακό επιτραπέζιο παιχνίδι ζωγραφικής. Μπορείτε να σχεδιάστε στον αέρα και δείτε το σκίτσο σας στην οθόνη της συσκευής σας. Κατεβάστε την εφαρμογή Pictionary Air στο κινητό για να ξεκινήσετε.

    Επιτραπέζιο Jenga

    Ένα κλασσικό επιτραπέζιο παιχνίδι επιδεξιότητας με ξύλινα τουβλάκια, κατάλληλο για όλη την οικογένεια ή την παρέα, πιάνει… τόπο σε κάθε σπίτι τις γιορτές. Το ήξερες ότι η λέξη “Jenga”, που έδωσε τον τίτλο της και στο ομώνυμο παιχνίδι, σημαίνει “χτισμένος’’ στα σουαχίλι; Είναι κατάλληλο για 1 ή περισσότερους παίκτες από την ηλικία των 6 ετών.

    Ημερολόγιο My Secret Diary Legami Unicorn

    Ένα δώρο που θα λατρέψει κάθε κορίτσι! Σε αυτό το ημερολόγιο τα μυστικά παραμένουν φυλαγμένα, αφού έχει λουκετάκι για να μην τα ανακαλύψει κανείς! Έχει όμορφο μωβ χρώμα και σχέδιο με μονόκερο. Μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για σημειωματάριο.

    Αυτοκινητάκια Hot Wheels 

    Δεν υπάρχει αγόρι σε αυτή τη Γη που να μην εκτιμά ένα σετ με αυτοκινητάκια. Διάλεξε τα Hot Wheels σε συσκευασία των 10, με το οποίο μπορούν άφοβα να παίξουν παιδιά από 3 ετών και άνω.

    Εξυπνούλης Ηλεκτρονικός Παντογνώστης

    Το επιτραπέζιο Ηλεκτρονικός Παντογνώστης περιλαμβάνει 24 εκπαιδευτικές δραστηριότητες και πάνω από 200 κουίζ γύρω από ποικίλα θέματα όπως η αλφαβήτα, τα ζώα, το περιβάλλον, αριθμούς, επαγγέλματα & εργαλεία και άλλα πολλά! Κατάλληλο για παιδιά από 3 ετών και μεγαλύτερα.

    Κούκλα Barbie Career

    Για ένα κορίτσι του Δημοτικού, τέλειο δώρο αποτελεί μια Barbie από τη σειρά επαγγέλματα. Θα του επιτρέψει να ταξιδέψει νοερά στο μέλλον και να μεταμορφωθεί σε ό,τι ονειρεύεται!

    Κούκλα Ζουζουνάκια Περπατούλι

    Τα Ζουζουνάκια είναι η πρώτη σειρά με μικρά ηλεκτρονικά μωράκια που μιλούν Ελληνικά και κινούνται αληθινά!

    Σετ Πέππα το Γουρουνάκι

    Η Πέππα είναι εξαιρετικά δημοφιλής στα μικρά παιδιά και λατρεύει τη μαγειρική! Τι καλύτερο, λοιπόν, για δώρο από το σετ παιχνιδιού Πέππα στην Κουζίνα! Το σετ παιχνιδιού περιέχει 2 φιγούρες, ψυγειάκι, κουζίνα, τηγάνι, τούρτα.

    Δημιουργία Κεριών Beeswax

    Πρόκειται για ένα ιδιαίτερο δώρο, που ταιριάζει σε καλλιτεχνικές φύσεις. Μπορούν να δημιουργήσουν μία ποικιλία κεριών που επιπλέουν, από φυσικό κερί μέλισσας. Το σετ περιλαμβάνει φυσικά φύλλα κεριού μέλισσας, φιτίλι και πλήρεις οδηγίες.

    Κι αν ακόμα δεν έχεις βρει αυτό που ψάχνεις, δες ακόμα δύο προτάσεις δώρου που θα βρεις στο Public αυτά τα Χριστούγεννα!

    Κερί Διακοσμημένο

    Τα κεριά αποτελούν ένα από τα αγαπημένα συστατικά διακόσμησης σε όλα σχεδόν τα σπίτια. Φέτος, χάρισε ένα κερί από τη μεγάλη γκάμα του Public, διαλέγοντας αυτό που σου αρέσει περισσότερο!

    Η Επιστροφη Του Τεμπελη Δρακου

    Ο Γιώργος Χατζηπιερής επιστρέφει με 15 τραγούδια για μικρά και μεγάλα παιδιά με τη συμμετοχή των: Αλκίνοου Ιωαννίδη, Σοφίας Παπάζογλου, Απόστολου Ρίζου, Μαριαστέλλας Τζανουδάκη, Φοίβου Δεληβοριά κ.α.

    Εκατοντάδες ακόμα προτάσεις δώρων για όλα τα βαλάντια σε περιμένουν στο Public και στο www.public.gr

    Πέτρος Κυπραίος
    Πέτρος Κυπραίος
    Tech expert και true gamer στην καρδιά, ο Πέτρος Κυπραίος ξεκίνησε να ασχολείται ως συντάκτης σε κορυφαία περιοδικά του Ειδικού Τύπου πάνω στα video games και στην τεχνολογία, ενώ διετέλεσε επίσης και υπεύθυνος τμήματος παιδικών περιοδικών. Από τη θέση του editorial director το focus του είναι οτιδήποτε digital, όμως του αρέσει να ρίχνει και μια ματιά και στο… lifestyle!

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles