13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    ICQ: ένας φίλος από τα παλιά θέλει να ξαναγίνει mainstream

    4047449. Ποτέ δεν μπορούσα να θυμηθώ τον αριθμό της ταυτότητας μου, αλλά ακόμα και μετά από μία δεκαετία που έχω να χρησιμοποιήσω το ICQ, συνεχίζω να θυμάμαι το UIN μου. Ίσως γιατί το ICQ ήταν ο πρώτος messenger που χρησιμοποίησα ποτέ. Βέβαια από τότε έχουν αλλάξει τα δεδομένα, και κάτι με τον Microsoft Messenger, κάτι με το Facebook Chat, ομολογουμένως το ICQ έχει μείνει λίγο πίσω από τις εξελίξεις.

    Έτσι η Mirabilis αποφάσισε να δώσει μία ώθηση στην πλατφόρμα επικοινωνίας της, αναβαθμίζοντας τις σχετικές εφαρμογές για iOS, Android και Windows Phone. Διαθέτει ακόμα και μία ειδική έκδοση για το iPad, χωρίς όμως να διευκρινίζει αν είναι συμβατή με τη retina ανάλυση.

    Τέλος πάντων, η εφαρμογή υποστηρίζει σύνδεση με το Facebook, το Google Talk και κάτι που λέγεται Plauderkasten (δεν ξέρω τι είναι και δεν ακούγεται σαν κάτι που θα ήθελα να μάθω). Με την αναβάθμιση, υποστηρίζει επίσης διαμοιρασμό φωτογραφιών και τοποθεσιών, όπως και τη δυνατότητα να συντάσσετε μηνύματα ακόμα και αν είστε offline.

    Πηγή : ICQ

    Δημήτρης Θωμαδάκης
    Δημήτρης Θωμαδάκης
    The Matrix cannot tell you who you are

    Related Articles

    3 ΣΧΟΛΙΑ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles