21.6 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    21 Days of Y’ello Care: Εθελοντές της MTN θα εκπαιδεύουν για 21 ημέρες το κοινό για την ασφάλεια στο διαδίκτυο!

    MTN 21 Days of Y'ello Care

    Ξεκινά από σήμερα Τετάρτη 1η Ιουνίου 2016 το εθελοντικό πρόγραμμα 21 Days of Y’ello Care, που διοργανώνεται από την MTN για 9η συνεχομένη χρονιά, κατά την διάρκεια του οποίου (για 21 συνεχόμενες μέρες από την 1ην έως την 21η Ιουνίου 2016), όλο το προσωπικό του MTN Group, εργάζεται εθελοντικά για ένα κοινωνικό σκοπό: να κάνει την ποιότητα ζωής στην χώρα που δραστηριοποιείται, καλύτερη! Φέτος, η MTN επικεντρώνεται στην ασφαλή πλοήγηση στο διαδίκτυο και την αντιμετώπιση του Cyberbullying.

    Το φετινό πρόγραμμα 21 Days of Y’ello Care συμπεριλαμβάνει αρκετές ενέργειες που συσχετίζονται άμεσα με τη σωστή χρήση του διαδικτύου, ενώ θα συνεισφέρει και στην ενίσχυση με τεχνολογικό εξοπλισμό της σχολής τυφλών και των ειδικών μονάδων δημοτικών σχολείων.

    Η έναρξη του 21 Days of Y’ello Care γίνεται σήμερα με ποδηλατική διαδρομή που ξεκινά από τον Εναέριο στη Λεμεσό και θα καταλήξει στα κεντρικά γραφεία της MTN στη Λευκωσία. Σημειώνεται ότι για κάθε άτομο που θα συμμετάσχει στην ποδηλατική διαδρομή, η MTN θα συνεισφέρει €100 σε τεχνολογικό εξοπλισμό για τη σχολή τυφλών και τις ειδικές μονάδες δημοτικών σχολείων. Επίσης, ομάδες εργαζόμενων της MTN θα επισκέπτονται κατά τη διάρκεια των 21 Days of Y’ello Care ειδικές σχολές και τμήματα στήριξης μαθητών για να ενημερώνουν τα παιδιά για θέματα που αφορούν τη σωστή χρήση του διαδικτύου, αποφυγή κινδύνων, καθώς και πως να προστατεύονται και να αντιμετωπίζουν το cyberbullying.

    Στο πλαίσιο της τελετής λήξης των 21 Days of Y’ello Care που θα γίνει την Παρασκευή 24 Ιουνίου 2016, η MTN πέραν όλων των άλλων προγραμμάτισε και την διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα ανάμεσα σε εθελοντές της MTN και παλαίμαχους ποδοσφαιριστές. Αξίζει να σημειωθεί ότι όλα τα έσοδα από την MTN Fun Day θα δοθούν στη σχολή τυφλών και τις ειδικές μονάδες δημοτικών σχολείων.

    Ο κ. Philip Van Dalsen, Διευθύνων Σύμβουλος της MTN, δήλωσε: «Είμαστε πολύ περήφανοι που μπορούμε και φέτος, για 9η συνεχή χρονιά, να προσφέρουμε μέσω του εθελοντικού μας προγράμματος 21 Days of Y’ello Care. Επικεντρωνόμαστε και φέτος στην εκπαίδευση του κοινού για την ασφάλεια στο διαδίκτυο γιατί το διαδίκτυο είναι ένα απαραίτητο πλέον εργαλείο γνώσης, επικοινωνίας, ενημέρωσης και ψυχαγωγίας. Το διαδίκτυο και η τεχνολογία μπορούν να αλλάξουν τη ζωή μας προς το καλύτερο, ιδιαίτερα σε άτομα ευπαθών ομάδων, έτσι εμείς, θεωρούμε καθήκον μας να μοιραστούμε αυτή τη γνώση με το κοινό».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles