13 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    3 ταινίες από το δημιουργό του Squid Game που πρέπει να δεις μέχρι να βγει η 2η σεζόν

    Είναι γεγονός ότι επιτυχίες σαν το Squid Game δε σημειώνονται κάθε μέρα, αφού η σειρά κατάφερε σε ελάχιστο χρονικό διάστημα να σπάσει όλα τα “ρεκόρ” θεαματικότητας. Ο πρώτος κύκλος τελείωσε και μέχρι να βγει στον “αέρα” ο δεύτερος, αρκετοί είναι αυτοί που σκοπεύουν να πειραματιστούν με την κορεάτικη κουλτούρα. Τα τελευταία χρόνια άλλωστε οι κορεάτικες παραγωγές έχουν γνωρίσει πρωτοφανή επιτυχία, καθώς στην πλειοψηφία τους είναι καλογυρισμένες, με καλογραμμένους χαρακτήρες.

    Περισσότερες κορεάτικες ταινίες στο Netflix

    Είναι λογικό, λοιπόν, το Netflix να δώσει βάση στις κορεάτικες παραγωγές, προσθέτοντας περισσότερες επιλογές για τους χρήστες. Μάλιστα, χτες, η δημοφιλής πλατφόρμα ανακοίνωσε στο twitter ότι προσθέτει 3 ταινίες, διαθέσιμες προς το παρόν στις ΗΠΑ. Είναι σκηνοθετημένες από το δημιουργό του “Squid Game”, Hwang Dong-hyuk.

    Ταινίες με “υπογραφή” Hwang Dong-hyuk

    Για όσους θέλουν να πάρουν μια γερή δόση κορεάτικου κινηματογράφου, ο δημιουργός του Squid Game διαθέτει αρκετές παραγωγές στο ενεργητικό του! Πριν γίνει παγκοσμίως γνωστός, ο δημιουργός της σειράς “Το παιχνίδι του Καλαμαριού” σκηνοθέτησε αρκετές ταινίες, στις οποίες μάλιστα εντοπίζονται αρκετά στοιχεία από την μεγάλη επιτυχία του στο Netflix. Ενδεικτικά αναφέρονται οι εξής:

    -Silenced (2011 )

    Στην ταινία αυτή, ένας καθηγητής ανακαλύπτει περιστατικά φυσικής και σεξουαλικής κακοποίησης σε ένα σχολείο και με τη βοήθεια ενός ακτιβιστή θα δώσει τη μάχη του για να ξεσκεπάσει το πρόβλημα.

    -Miss Granny (2014)

    Μια γυναίκα μεγάλης ηλικίας επανακτά τη νεανική της εμφάνιση, αλλάζει το όνομά της και ξεκινά το ταξίδι της δικής της ευτυχίας.

    -The Fortress

    Πρόκειται για ένα πολεμικό ιστορικό δράμα, που βασίζεται στο βιβλίο Namhansanseongτου Kim Hoon.

    Διαβάστε επίσης: Διαθέσιμα τα 5 πρώτα παιχνίδια του Netflix για Android (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles