18.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    30 χρόνια Power Rangers! Επιστρέφουν στο Netflix με special επεισόδιο

    Το Netflix αποφάσισε να επανενώσει μερικά από τα αρχικά μέλη του Mighty Morphin Power Rangers, προκειμένου να γιορτάσει την επέτειο των 30 χρόνων του franchise. Το αποτέλεσμα είναι ένα νέο επεισόδιο με αρκετές δόσεις νοσταλγίας, που φέρει τον τίτλο Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always και θα κάνει πρεμιέρα στο Netflix στις 19 Απριλίου.

    Οι πρώτες εικόνες έχουν ήδη κυκλοφορήσει, προκαλώντας ρίγη συγκίνησης στους fans, αφού το special επεισόδιο του Netflix φέρνει πίσω τους original Blue και Black Rangers, David Yost και Walter Emanuel Jones. Οι δύο θρυλικοί Rangers πλαισιώνονται από τους Catherine Sutherland, Steve Cardenas, Karan Ashley και Johnny Yong Bosch, που όλοι τους υποδύθηκαν τους Pink, Red, Yellow και Black Rangers.

    Στο Mighty Morphin Power Rangers: Once & Always, οι Rangers θα έρθουν αντιμέτωποι με μια απειλή από το παρελθόν. Εν μέσω παγκόσμιας κρίσης, θα κληθούν για μια φορά ακόμα να γίνουν οι ήρωες που χρειάζεται ο κόσμος. Εμπνευσμένο από το γνωστό mantra του franchise «Μια φορά Ranger, πάντα Ranger», το επεισόδιο Once & Always σκοπεύει να υπενθυμίσει στους fans ότι θα είναι πάντα ευπρόσδεκτοι στην οικογένεια των Rangers.

    Διαβάστε επίσης:

    6 “χρυσές” σειρές που αξίζει να δεις στο Vodafone TV

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles