13.7 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Υπηρεσίες 4G από την PrimeTel!

    4g_primetel

    Σε ρυθμούς  4G κυλά η εβδομάδα, αφού εκτός από την ΜΤΝ, υπηρεσίες κινητής 4ης γενιάς, με ταχύτητες Mobile Internet που σε πρώτη φάση θα φτάνουν τα 70 Μbps ανακοίνωσε και η PrimeTel!

    Συγκεκριμένα, οι συνδρομητές Συμβολαίου & Καρτοκινητής PrimeTel, που διαθέτουν συσκευή 4G/LTE και κάνουν χρήση Mobile Internet θα μπορούν να απολαμβάνουν υψηλές ταχύτητες εκμεταλλευόμενοι πλήρως τις δυνατότητες του νέου δικτύου 4ης γενιάς χωρίς επιπλέον χρέωση.

    Το δίκτυο 4G επιτρέπει πολλαπλάσιες ταχύτητες πρόσβασης στο διαδίκτυο, χρήση προηγμένων multimedia εφαρμογών όπως HD Streaming και HD Video-Conferencing, αλλά και αποστολή και λήψη μεγάλων αρχείων, βελτιώνοντας σημαντικά την διαδικτυακή εμπειρία των πελατών.

    Πρόθεση της PrimeTel είναι να προχωρήσει στην ευρεία γεωγραφική και πληθυσμιακή κάλυψη σε όλα τα μεγάλα αστικά κέντρα της Κύπρου.

    Σε δηλώσεις του, ο κος Θεοδόσης Θεοδοσίoυ, Chief Commercial Officer της εταιρείας PrimeTel, ανέφερε ότι «Οι συνδρομητές απαιτούν καλύτερη ποιότητα υπηρεσιών όπου κι αν βρίσκεσαι, υψηλότερη ταχύτητα (download/upload), χωρίς αναμονή & buffering. Η PrimeTel ανταποκρίνεται και επενδύει στο μέλλον αναβαθμίζοντας διαρκώς το δίκτυο και τις τεχνολογίες της».

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles