14.6 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    4inOne από την PrimeTel: Προσιτό πακέτο για Κινητή, Σταθερή, Ιnternet και Τηλεόραση με €39.90 τον μήνα

    primetel 4inOne _Web_Gr

    Προσιτές λύσεις επικοινωνίας περιλαμβάνει το νέο πακέτο υπηρεσιών 4inOne που ανακοινώσε πρόσφατα η PrimeTel. Πιο συγκεκριμένα, με κόστος €39.90 τον μήνα κάθε νέος συνδρομητής που θα επιλέξει να συνδεθεί στο δίκτυο της PrimeTel με 4inOne, θα μπορεί να αποκτήσει πρόσβαση σε όλες τις υπηρεσίες PrimeTel (Κινητή, Σταθερή, Ιnternet και Τηλεόραση).

    Πιο αναλυτικά, το πακέτο 4inOne περιλαμβάνει: Χρόνο ομιλίας και SMS, 4G ταχύτητες για internet από το κινητό, δωρεάν απεριόριστες κλήσεις μεταξύ συνδρομητών της PrimeTel, σερφάρισμα στο διαδίκτυο με ταχύτητα 10 Mbps, πρόσβαση σε τηλεοπτικό περιεχόμενο με ξένες σειρές, ντοκιμαντέρ, παιδικά και κλασικές ταινίες από επιλεγμένα διεθνή και τοπικά κανάλια και τέλος ένα δωρεάν MLS 4G Tablet.

    Να σημειωθεί ότι σε περίπτωση που ένας συνδρομητής του 4inOne επιθυμεί περισσότερο χρόνο ομιλίας, SMS η MB μπορεί εύκολα και χωρίς περιορισμούς, να αναβαθμίσει το πακέτο του σε οποιοδήποτε πρόγραμμα κινητής Unlimited της PrimeTel.

    Back to School με Δωροεπιταγή αξίας μέχρι €500

    Παράλληλα, για το Back to School η PrimeTel προσφέρει στους νέους συνδρομητές που θα εγγραφούν στο δίκτυο της, δωροεπιταγή μέχρι €500 για απόκτηση smartphone ή gadget της επιλογής του πελάτη, η οποία μπορεί να εξαργυρωθεί στα καταστήματα PrimeTel, Public ή Telefone με επιπρόσθετο δώρο ένα 4G MLS Tablet.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles