18.4 C
Athens
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024
More

    5 Halloween mobile games για να μπεις στο κλίμα

    Το Halloween έχει αρχίσει να κερδίζει έδαφος και στη χώρα μας τα τελευταία χρόνια και αρκετοί είναι αυτοί που θέλουν να βιώσουν εμπειρίες έντονου… τρόμου! Μια κλασική horror ταινία ή ένα spooky game μπορεί να προσφέρει έντονη ικανοποίηση τον Οκτώβριο, ιδιαίτερα όταν μιλάμε για στιγμές ξεκούρασης με την ευκολία που δίνει το κινητό.

    Στο App Store διατίθενται πολλοί τίτλοι που ταυτίζονται με αυτή την περίοδο. Εμείς ξεχωρίσαμε 5 παιχνίδια για να μπεις στο κλίμα του Halloween.

    Bleak Sword

    Developer: Devolver Digital

    Το Bleak Sword είναι ένα σκοτεινό retro action game φαντασίας, γεμάτο από διαβολικά πλάσματα που πρέπει ο παίκτης να σφάξει, προκειμένου να σπάσει μια μυθική κατάρα.

    The Bradwell Conspiracy

    Developer: Bossa Studios and A Brave Plan

    Το Bradwell Conspiracy είναι ένα παιχνίδι πρώτο προσώπου, στο οποίο πρέπει να αποκαλυφθεί η αλήθεια που κρύβεται πίσω από την έκρηξη που κατέστρεψε τις εγκαταστάσεις του Bradwell Electronics.

    Castlevania: Grimoire of Souls

    Developer: Konami Digital Entertainment

    To Castlevania: Grimoire of Souls είναι ένα side-scrolling action game με αρκετά χαρακτηριστικά από την γνωστή gothic σειρά φαντασίας.

    Cozy Grove

    Developer: Spry Fox

    Το Cozy Grove αποτελεί τη στοιχειωμένη εκδοχή του Animal Crossing. Σκοπός του παίκτη είναι να επαναφέρει την ειρήνη στο νησί.

    Creaks

    Developer: Amanita Design

    Πρόκειται για ένα puzzle platformer game, στο οποίο ο παίκτης καλείται να λύσει ένα μυστήριο μέσα στη νύχτα.

    Διαβάστε επίσης:

    Ανακοινώθηκε επίσημα το remaster του Age of Mythology

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles