21.7 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    Περίπου 5 εκατομμύρια HTC One έχουν πουληθεί μέχρι στιγμής

    Να λοιπόν που δεν υπάρχει καλύτερη απάντηση στον πανικό που δημιουργείται,  από τους αριθμούς. Σύμφωνα με αναφορά στο θέμα της απομάκρυνσης αρκετών υψηλόβαθμων στελεχών από την Ταϊβανέζικη HTC από την Wall Street Journal, ανεπίσημες εκτιμήσεις θέλουν το HTC One να έχει «πουλήσει» 5 εκατομμύρια τεμάχια ήδη.

    HTC ONE

    Ο αριθμός, όσο κι αν είναι ο «μισός» από τα 10 εκατομμύρια που ανακοίνωσε η Samsung για το Galaxy S4 εξακολουθεί να είναι εντυπωσιακότατος, αν και η πηγή που διέρρευσε την πληροφορία στη Wall Street Journal αναφέρει πως οι παραγγελίες υπερβαίνουν τις δυνατότητες παραγωγής της εταιρείας. Ο ίδιος άνθρωπος ρίχνει την ευθύνη για τις παραδόσεις στην έλλειψη εξαρτημάτων και λέει πως η εταιρεία θα έχει καλύτερη εικόνα για την πορεία της συσκευής τον ερχόμενο μηνα.

    Στο ίδιο άρθρο υπάρχει αναφορά στο HTC First, το Facebook phone που ανακοίνωσε ο Peter Chou, την πρώτη συσκευή που έχει ενσωματωμένο το Facebook Home και το οποίο δεν πάει καθόλου καλά. Αν ο Peter Chou είχε προσδοκίες για την πορεία ενός Facebook phone, τότε θα πρέπει αν το κοιτάξει… πάντως.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles