12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    5 σειρές στο Netflix που ανυπομονούμε να δούμε το Δεκέμβριο

    Ο Δεκέμβριος είναι ένας μήνας που όλοι, λίγο πολύ, ανυπομονούμε να περάσουμε περισσότερο χρόνο στο σπίτι με τα αγαπημένα μας πρόσωπα. Κι επειδή αυτό το σενάριο περιλαμβάνει πλέον αρκετό Netflix με ταινίες και σειρές που ταιριάζουν στην περίσταση, αποφασίσαμε να ρίξουμε μια ματιά στα προγράμματα που έρχονται προσεχώς.

    Ενδιαφέρουσες πρεμιέρες το Δεκέμβριο

    Μέσα στο Δεκέμβριο θα δούμε σειρές που περιμέναμε καιρό! Κάποιες από αυτές, όπως ο 2ος κύκλος του «The Witcher», αναμένεται να σπάσουν τα ρεκόρ της τηλεθέασης, αφού πρόκειται για εξαιρετικά δημοφιλείς παραγωγές. Εκτός όμως από τον διάσημο «Γητευτή» έρχονται κι άλλες ενδιαφέρουσες προσθήκες στην τεράστια γκάμα του Netflix. Εμείς ξεχωρίσαμε τις καλύτερες σειρές του Δεκεμβρίου, που αξίζουν να αφιερώσεις μερικές ώρες από το χρόνο σου.

    La Casa de Papel: Μέρος 5, Τόμος 2

    Ο ετοιμοπόλεμος Καθηγητής ζει τον απόλυτο κίνδυνο, προσπαθώντας να βγάλει τον χρυσό –και το κυριότερο την ομάδα του– έξω από την τράπεζα. Τα νέα επεισόδια της ισπανικής σειράς υπόσχονται να δώσουν στους θεατές μια ολοκληρωμένη ματιά στη μοίρα του Καθηγητή και της συμμορίας του. 

    Ο Γητευτής – 2ος κύκλος

    https://youtu.be/TJFVV2L8GKs

     

    Η επική σειρά με τέρατα, μαγεία και θέμα τη μοίρα επιστρέφει για δεύτερη σεζόν. Στα νέα επεισόδια, τα οποία θα κάνουν πρεμιέρα στις 17 Δεκεμβρίου, πιστεύοντας ότι η Γένεφερ έχασε τη ζωή της στη Μάχη του Σόντεν, ο Geralt  οδηγεί τη Ciri στο μέρος που θεωρεί πιο ασφαλές, την πόλη που πέρασε τα παιδικά του χρόνια, το Κερ Μόρεν.

    Cobra Kai- 4ος κύκλος

    Δεκαετίες μετά το τουρνουά που άλλαξε τη ζωή τους, η αντιπαλότητα ανάμεσα στον Τζόνι και τον Ντάνιελ αναζωπυρώνεται σε αυτό το σίκουελ των ταινιών “Καράτε Κιντ”.

    Emily in Paris – 2ος κύκλος

    Περισσότερη πλάκα. Περισσότερη μόδα. Περισσότερα λάθη. Η Έμιλι εδραιώνεται στο Παρίσι, αλλά ο απόηχος μιας παθιασμένης νύχτας ίσως της προκαλέσει μπελάδες.

    Lost in Space: 3ος κύκλος

    Στην επική τελευταία σεζόν, το ένστικτο επιβίωσης των Ρόμπινσον κυριαρχεί, καθώς αγωνίζονται να επανενωθούν και να προστατέψουν τον Άλφα Κενταύρου από την εισβολή ρομπότ.

    Διαβάστε επίσης:

    “Σκαρφάλωσε” στην κορυφή το Red Notice

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles