13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    A Plague Tale: Requiem: Κυκλοφορεί στις 18 Οκτωβρίου-Δείτε 10 λεπτά του νέου Gameplay!

    To A Plague Tale: Requiem, η συνέχεια του πολυβραβευμένου A Plague Tale: Innocence από την Asobo Studio και την Focus Entertainment, αποκάλυψε το Extended Gameplay trailer κατά τη διάρκεια του Focus Showcase, μαζί με την επίσημη ανακοίνωση της ημερομηνίας κυκλοφορίας για τις 18 Οκτωβρίου και τις διαθέσιμες προπαραγγελίες για PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC!

    Ένα δυναμικό δίδυμο

    Σε ένα νέο εκτεταμένο gameplay, ακολουθήστε τους Amicia και Hugo καθώς περνούν μέσα από ένα τεράστιο λατομείο, το οποίο κατακλύζεται από. Ευτυχώς, το δίδυμο κρύβει πολλά νέα κόλπα στο μανίκι του και δεν διστάζει να λερώσει τα χέρια του. Παρακολουθείστε την  εξέλιξη της ιστορίας και ετοιμαστείτε να συμμετάσχετε στο ταξίδι τους με κομμένη την ανάσα, με στόχο να ανακαλύψετε το κόστος της σωτηρίας αυτών που αγαπάτε σε έναν απελπισμένο αγώνα επιβίωσης.

    Το παιχνίδι κυκλοφορεί στις 18 Οκτωβρίου, προπαραγγείλτε το τώρα!

    Μετά από αυτή την αποκάλυψη του gameplay, οι προπαραγγελίες ξεκινούν και επίσημα για τα PlayStation 5, Xbox Series X|S και PC, καθώς ανακοινώθηκε και η ημερομηνία κυκλοφορίας για τις 18 Οκτωβρίου σε όλες τις πλατφόρμες.

    Το A Plague Tale: Requiem θα κυκλοφορήσει στις 18 Οκτωβρίου στα PlayStation 5, Xbox Series X|S, PC και σε Cloud Version στο Nintendo Switch. Το παιχνίδι θα είναι επίσης διαθέσιμο Day One με το Xbox Game Pass για την κονσόλα, το PC και το Cloud.

    Διαβάστε επίσης:

    Blonde: H Ana de Armas μεταμορφώνεται στην “ιέρεια” του Hollywood Marilyn Monroe (trailer)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles