20.2 C
Athens
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024
More

    Αντίστροφη μέτρηση για το Horizon: Forbidden West – Δείτε το νέο cinematic trailer

    Tο πολλά υποσχόμενο Horizon: Forbidden West είναι προγραμματισμένο να κυκλοφορήσει στις 18 Φεβρουαρίου του 2022 για PlayStation 4 και PlayStation 5. Όπως γνωρίζουμε ήδη, η ηρωίδα του Horizon έχει αυτή τη φορά ένα μεγάλο βάρος στους ώμους της, καθώς θα πρέπει να βρει έναν τρόπο για να αποτρέψει τον αφανισμό του ανθρώπινου γένους.

    Για αυτό και στη διάρκεια του παιχνιδιού θα εξερευνήσει απομακρυσμένες περιοχές, θα πολεμήσει ακόμη πιο επικίνδυνες μηχανές και θα γνωρίσει νέους συμμάχους και εχθρούς σε ένα συναισθηματικό roller-coaster που θα σας κόψει την ανάσα. Λίγες μέρες πριν την επίσημη κυκλοφορία του, η Sony έδωσε στη δημοσιότητα ένα νέο cinematic trailer, που αυξάνει το ενδιαφέρον γι’ αυτό που έρχεται.

    Δείτε στη συνέχεια το video:

    Διαβάστε επίσης: GT Sophy: Το σύστημα της Sony που “τρώει” για πλάκα τους πρωταθλητές του Gran Turismo! (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles