19 C
Athens
Τετάρτη, 24 Απριλίου, 2024
More

    7 ταινίες της Marvel που περιμένουν το πράσινο φως

    Μπορεί το Civil War να είναι ακόμα φρέσκο στις αίθουσες και η Marvel να έχει κάνει τον προγραμματισμό της για τα επόμενα πολλά χρόνια, ωστόσο πάντα θα υπάρχει χώρος για λίγη ακόμα κουβέντα για εκείνον τον σούπερ ήρωα που έχει “ξεχαστεί” και είναι ώρα να χωρέσει στο διασημότερο κινηματογραφικό σύμπαν. Έτσι παρά το γεγονός πως όλοι μας γνωρίζουμε πότε καταφθάνουν τα sequels των Thor, Guardians Of The Galaxy και Ant-Man ή το ολοκαίνουργιο Doctor Strange, ως αχόρταγοι που είμαστε θα ρίξουμε μία ματιά παραπέρα.

    ZZ28750D27

    Αφού διαβάσατε για την πιθανότητα να δούμε την Black Widow σε μία σόλο ταινία, σας παραθέτουμε 7 ακόμα περιπτώσεις ηρώων, άλλοι περισσότερο γνωστοί, άλλοι λιγότερο, που είναι έτοιμοι να σταθούν μπροστά στην κάμερα και να αφηγηθούν τις δικές τους περιπέτειες. Είτε πρόκειται για comeback, είτε για παρθενική παρουσία, είτε έχουν καθυστερήσει λόγω αναποδιών, είτε γιατί τα δικαιώματα είναι πολύ μπερδεμένη υπόθεση στο Hollywood, οι παρακάτω ήρωες είναι ξεχωριστές περιπτώσεις που περιμένουν το πράσινο φως του προγραμματισμού. 

    Inhumans
    Εμφανίστηκαν για πρώτη φορά στο Fantastic Four #45 τον Δεκέμβριο του 1965 και από τότε έχουν συνδεθεί με τους Fantastic Four, Avengers και τους X-Men. Είναι πολύ αγαπητοί στο κοινό των κόμικς που ωστόσο έπαθε ένα μικρό σοκ όταν είδε πως η ημερομηνία της ταινίας βγήκε εντελώς από τον προγραμματισμό της Marvel. Είχε ανακοινωθεί για τις 2 Νοεμβρίου του 2018, δηλαδή ως το τελευταίο φιλμ του Phase 3 αλλά φαίνεται πως θα πάει πολύ πιο μακριά, βλέπε 12 Ιουλίου 2019.
    To σενάριο το είχε αναλάβει ο Joe Robert Cole και αναμένεται πως θα έχει για κεντρικούς ήρωες τον σαρωτικό Βlack Bolt, την Medusa με τον killer μαλλί και την Crystal που λυγίζει αντικείμενα.

    Inhumans-Movie-News

    Nick Fury
    O Samuel L. Jackson έχασε πολύ πρόσφατα την πρώτη θέση από τον Harrison Ford (για λίγα εκατομμύρια δολάρια…) ως ο ηθοποιός που έχει φέρει τα περισσότερα έσοδα στο σινεμά ever, ωστόσο παραμένει κερδοφόρα πηγή. Και η παρουσία του στη MCU ως Nick Fury κέντρισε αμέσως την προσοχή του στούντιο για να προχωρήσει σε μία standalone ταινία. Μάλιστα αυτή η σκέψη υπήρχε πριν καν υπογράψει ο Jackson το συμβόλαιο για τις εννέα ταινίες με την Marvel! Εάν προχωρήσει το project σίγουρα αυτό το συμβόλαιο θα ανανεωθεί και θα πάει πολύ πιο μακριά από τις πολυαναμενόμενες δύο ταινίες των Avengers.

    Nick Fury

    Hawkeye
    O Jeremy Renner δεν μας αρέσει ούτε ως Hawkeye, ούτε ως Jason Bourne όταν δοκίμασε για λίγο, αλλά αυτό ποσώς ενδιαφέρει την Marvel που από το 2011 που παρουσίασε τον “Clint Baron” στο Thor φαίνεται πως βλέπει “κάτι” σ’ αυτόν τον χαρακτήρα. Η αλήθεια είναι πως όσο περνάνε οι ταινίες όλο και εμφανίζεται πιο δυναμικά μπροστά από την κάμερα και ποιος ξέρει, μπορεί στο τέλος να μας εκπλήξει. ‘Οπως ισχύει σε κάθε άλλη standalone ταινία, η ιδέα του prequel έχει προτεραιότητα στη συγκεκριμένη περίπτωση.

    Hawkeye

    The Incredible Hulk 2
    O συμπαθέστατος Mark Ruffalo έχει βαρεθεί να λέει στις συνεντεύξεις του πόσο πολύ θα ήθελε να προχωρήσει μία σόλο ταινία, αλλά δεν έχει την παραμικρή ιδέα πότε και εάν θα γίνει αυτό. Σίγουρα κάπως θα βολευτεί το κοινό με την επερχόμενη εμφάνισή του στο Thor: Ragnarok, αλλά η Marvel ξέρει πολύ καλά πως αυτό δεν την καλύψει για πολύ καιρό. Η δικαιολογία που λέει το στούντιο είναι πως προς το παρόν δεν υπάρχει χώρος χρονικά και σεναριακά για να χωρέσουν το πράσινο τέρας στο πρόγραμμα.

    The Incredible Hulk 2111

    Blade
    Είναι αυτός που έφερε τους σούπερ ήρωες ξανά στο προσκήνιο το 1998 και το όνομά του έχει πέσει ξανά στο τραπέζι. Όπως επιβεβαίωσε ο Wesley Snipes το Blade 4 είναι στο πρόγραμμα για τα καλά και είναι ώρα για εκείνον να αναβιώσει με τον καλύτερο τρόπο το βαμπίρ που είχε εντυπωσιάσει κάποτε, πριν καταφθάσουν τα αδιάφορα sequels και οι spin-off σειρές. Και μην αποκλείει κανένας ένα μελλοντικό crossover με το MCU.

    Blade

    Shang-Chi
    ‘Ενας απλός master του kung fu στον κόσμο των σούπερ ηρώων; Η Marvel δεν θα αφήσει καμία πέτρα που να μην την γυρίσει και οι πολεμικές τέχνες μπορούν να προσφέρουν εξαιρετικό έδαφος για να επεκταθεί το κοινό της εταιρείας. Φυσικά η συγκεκριμένη περίπτωση ταιριάζει περισσότερο στην τηλεόραση παρά στη μεγάλη οθόνη και ίσως αυτό να είναι καλύτερο για τον πρώην μυστικό πράκτορα της Κινεζικής Κυβέρνησης που έχει συσχετιστεί με τους Heroes for Hire του Luke Cage αλλά και τους Avengers. Εάν ο Jackie Chan ήταν νεότερος, τον είχε το ρόλο στο τσεπάκι.

    Shang-Chi

    Namor The Sub-Mariner
    Ναι ξέρουμε τι σκέφτεστε. Σιγά μη δώσουν ποτέ έγκριση σ’ αυτό το project με το Aquaman του James Wan να περιμένει στην γωνία. Και ένα δίκιο το έχετε. Πάντως και μόνο που οι σεναριογράφοι του Civil War, Christopher Markus and Stephen McFeely, είπαν πως τους ενδιαφέρει πολύ να κάνουν κάτι με τον συγκεκριμένο ήρωα, έφτανε για να κερδίσει πόντους. Ο Βασιλιάς της Ατλαντίδας είχε συζητηθεί στο παρελθόν, με τον θαλάσσιο αντι-ήρωα να συνδέεται με σημαντικά ονόματα σκηνοθετών και παραγωγών, αλλά πάντα κάτι στράβωνε εκεί στα ’90s, αρχές 2000 και έμενε ξεκρέμαστος. Μένει να δούμε πως θα τα πάει ο Aquaman. Εάν το θαλάσσιο στοιχείο έχει επιτυχία, τότε είναι σίγουρο πως θα πάρει σειρά.

    Namor The Sub-Mariner

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles