20.9 C
Athens
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024
More

    Αχ, αυτή η Activision! Ακόμα ένα deal για τη Microsoft με στόχο την ολοκλήρωση της εξαγοράς

    Η Microsoft φαίνεται αποφασισμένη να ολοκληρώσει την εξαγορά της Activision Blizzard και γι’ αυτό συνεχίζει να συνάπτει συνεργασίες προκειμένου να εξαλείψει κάθε εμπόδιο. Ακόμα μια νέα δεκαετής συμφωνία ανακοινώθηκε από την εταιρεία, αυτή τη φορά με την πάροχο κινητής τηλεφωνίας και ίντερνετ ΕΕ.

    Κοινοποιώντας τα νέα στο Twitter, ο επικεφαλής του Xbox, Phil Spencer, δήλωσε ότι η Microsoft και η EE “επεκτείνουν τη συνεργασία τους” με μια 10ετή συμφωνία για να φέρουν τα παιχνίδια του Xbox και της Activision Blizzard στους πελάτες με PC της EE, εάν προχωρήσει η εξαγορά.

    “Δεσμευόμαστε να φέρουμε περισσότερα παιχνίδια σε περισσότερους ανθρώπους, όπως κι αν επιλέξουν να παίξουν”, έγραψε ο Spencer, αν και δεν μοιράστηκε λεπτομέρειες σχετικά με το πώς θα “μεταφραστεί” αυτή η συνεργασία στους πελάτες. Όπως ανέφερε ο Spencer στο tweet του, η Microsoft και η EE έχουν ήδη μια συνεργασία. Αυτό σημαίνει ότι η παραπάνω δέσμευση θα μπορούσε να θεωρηθεί ως επέκταση της προσφοράς των δύο εταιρειών. Η Microsoft έχει ήδη ανακοινώσει κι άλλες 10ετείς συνεργασίες, όλες στο πλαίσιο μιας προσπάθειας για να διασφαλίσει ότι η εξαγορά της Activision Blizzard θα ολοκληρωθεί ομαλά.

    Διαβάστε επίσης:

    Αποκαλύφθηκε η ώρα κυκλοφορίας του Diablo IV – Πότε θα παίξουν οι fans στην Ελλάδα;

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles