13 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Adam Sandler και Jennifer Aniston επιστρέφουν με το Murder Mystery 2 (trailer)

    Το πρώτο trailer για το Murder Mystery 2 έδωσε στη δημοσιότητα το Netflix τις τελευταίες ώρες, μια ταινία με πρωταγωνιστές τον Adam Sandler και τη Jennifer Aniston.

    Στην επερχόμενη περιπέτεια, η Audrey και ο Nick Spitz (Aniston και Sandler) διευθύνουν ένα γραφείο ντετέκτιβ, όταν ένα φιλικό τους πρόσωπο, ο Maharaja, απαγάγεται στο γάμο του.

    Στην ταινία του 2019 “Murder Mystery” οι Spitz βρέθηκαν σε διακοπές στην Ευρώπη, προκειμένου να αναθερμάνουν το γάμο τους. Τα σχέδιά τους όμως «ναυάγησαν» μετά τη δολοφονία ενός εκατομμυριούχου, γεγονός που τους οδήγησε σε μια μοναδική περιπέτεια. Η αρχική ταινία γνώρισε μεγάλη επιτυχία, αφού την είδαν εκατομμύρια συνδρομητές της δημοφιλούς streaming υπηρεσίας. Το 2019 ήταν η δεύτερη δημοφιλέστερη επιλογή των χρηστών μετά το Stranger Things 3.

    Το cast του sequel, εκτός από τους 2 πρωταγωνιστές, περιλαμβάνει τους Adeel Akhtar (Maharajah), John Kani (Colonel Ulenga), Mark Strong, Mélanie Laurent, Jodie Turner-Smith, Kuhoo Verma, Enrique Arce, Tony Goldwyn, Annie Mumolo και Zurin Villanueva. Πρόκειται για μια ταινία σε σκηνοθεσία του Jeremy Garelick και σενάριο του James Vanderbilt. Η ταινία θα είναι διαθέσιμη στο Netflix στις 31 Μαρτίου 2023.

    Δείτε στη συνέχεια το νέο trailer:

    Διαβάστε επίσης:

    Έσπασε νέο ρεκόρ το The Last of Us! 5,7 εκατ. τηλεθεατές παρακολούθησαν το 2ο επεισόδιο

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles