21.7 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Άδοξο τέλος για το Westworld! Αντιδρούν οι fans στην ακύρωση της 5ης σεζόν

    Παρά το γεγονός ότι οι Jonathan Nolan και Lisa Joy ήλπιζαν ότι θα καταφέρουν να ολοκληρώσουν με την ησυχία τους το Westworld στην 5η σεζόν, δυστυχώς ο “πέλεκυς” έπεσε πάνω από τη sci-fi δυστοπική σειρά και δε θα υπάρξει άλλος κύκλος.

    Το 2016 το λανσάρισμα του Westworld έγινε με τους καλύτερους οιωνούς και πέτυχε την υψηλότερη τηλεθέαση στο HBO μετά την εποχή του True Detective. Η 3η σεζόν έκανε όμως… κοιλιά και η σειρά δεν επανήλθε ποτέ στα αναμενόμενα επίπεδα.

    Το show, που πρωταγωνιστούν οι Evan Rachel Wood, Thandiwe Newton, Ed Harris, Jeffrey Wright, Tessa Thompson, Luke Hemsworth, Aaron Paul, Angela Sarafyan και James Marsden, επέστρεψε με μια καθυστερημένη 4η σεζόν, η οποία δεν έφερε καμία ουσιαστική αλλαγή. Στο μεταξύ το cast, όπως έγινε γνωστό, θα λάβει αποζημίωση που θα φτάνει τα 10 με 15 εκατ. δολάρια, καθώς είχαν υπογράψει ειδικά συμβόλαια πριν την 4η σεζόν και έτσι το HBO τους χρωστάει ένα σημαντικό ποσό.

    Παράλληλα, οι fans της σειράς αντιδρούν με την ξαφνική απόφαση της Warner Bros. Discovery να κόψει το Westworld ύστερα από 4 σεζόν, τη στιγμή που η 5η σεζόν είχε ανακοινωθεί από τους δημιουργούς πως θα είναι η τελευταία.  Στο πλαίσιο αυτό, κάνουν petition για να σωθεί η 5η σεζόν. Θα τα καταφέρουν;

    Διαβάστε επίσης:

    Απογοητευμένοι οι fans! Μαζεύουν υπογραφές για να επιστρέψει ο Henry Cavill στο “The Witcher”

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles