20.4 C
Athens
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024
More

    Αεροσυνοδό με μισθό 385.000 δολάρια αναζητά το Netflix

    Τον προηγούμενο χρόνο πραγματοποιήθηκαν εκατοντάδες απολύσεις εργαζομένων από το Netflix, αφού ο κολοσσός του streaming είδε τα έσοδά του να συρρικνώνονται, εξαιτίας του ραγδαίου ανταγωνισμού που αναπτύσσεται στη συγκεκριμένη αγορά και του διαμοιρασμού των κωδικών. Τώρα όμως, η εταιρεία είναι έτοιμη να προσφέρει 385.000 δολάρια μισθό σε αεροσυνοδό που θα προσλάβει σε ένα από τα ιδιωτικά της jet.

    Πρόκειται σίγουρα για μια “ονειρική” δουλειά για τον ή την υποψήφια που θα τα καταφέρει, που, σύμφωνα με την αγγελία του Netflix, θα πρέπει να διαθέτει «ανεξάρτητη κρίση, διακριτικότητα και εξαιρετικές δεξιότητες στην εξυπηρέτηση πελατών». Η δημοφιλής υπηρεσία αναφέρει επίσης ότι «η αγορά για την συγκεκριμένη θέση προσφέρει συνήθως μεταξύ 60.000 και 385.000 δολάρια το χρόνο, κάτι που είναι σύμφωνο με τη φιλοσοφία της εταιρείας μας».

    Παράλληλα, διευκρινίζει ότι ο μισθός ενός υπαλλήλου στην εταιρεία εξαρτάται από το ιστορικό, την εμπειρία και τις δεξιότητές του. Για τη θέση αυτή απαιτούνται “ευελιξία σε ένα ποικίλο πρόγραμμα εργασίας, συμπεριλαμβανομένων εγχώριων και διεθνών ταξιδιών, που συχνά απαιτούν εργάσιμες ημέρες Σαββατοκύριακου και αργιών και εκτεταμένες περιόδους ταξιδιού, καθώς και ικανότητα ανύψωσης και μεταφοράς έως και 13 κιλών κάθε φορά”.

    Διαβάστε επίσης: Μπαράζ απολύσεων και στη Microsoft – Άνεργοι 10.000 εργαζόμενοι (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles