19.6 C
Athens
Δευτέρα, 18 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτά είναι δυο νέα επίσημα videos της HTC για την εμπορική προώθηση του HTC U11

    Μόλις πριν από λίγες ώρες, η HTC δημοσίευσε δυο νέα προωθητικά video στο Youtube τα οποία αναφέρονται στα χαρακτηριστικά και τις εκπληκτικές δυνατότητες του HTC U11. Το πρώτο, τιτλοφορείται «Squeeze to capture your brilliant moments» και δείχνει πως μπορείς να χρησιμοποιήσεις το Edge Sense για την ενεργοποίηση του κλείστρου της μπροστινής selfie κάμερας.

    htc-u11

    Επιπλέον, ερχόμενο με πιστοποίηση IP67, σου επιτρέπει να το παίρνεις μαζί σου ακόμη και στο νερό, όπως δείχνει χαρακτηριστικά το βίντεο. Να σημειωθεί, ότι αν και μπορεί να βυθιστεί σε ένα μέτρο νερού, τυχόν ζημιά που μπορεί να προκληθεί από αυτό, δεν καλύπτεται από την εγγύηση. Αυτό ισχύει και στις περιπτώσεις συσκευών με πιστοποίηση IP67 και IP68 άλλων κατασκευαστών, όπως Apple, Samsung και LG.

    Το δεύτερο βίντεο, έρχεται με τον χαρακτηριστικό τίτλο «Made to be heard» και εστιάζει στις εκπληκτικές δυνατότητες στον τομέα του ήχου που παρουσιάζει το HTC U11. Για παράδειγμα, με τα ακουστικά USonic, ο ήχος προσαρμόζεται αυτομάτως στο αυτί σου, ενώ με την τεχνολογία Active Noise Cancellation, ο εξωτερικός ήχος εξαφανίζεται. Τέλος, η λειτουργία Acoustic Zoom σου επιτρέπει ενώ ζουμάρεις σε ένα αντικείμενο, ο ήχος που προέρχεται από αυτό το αντικείμενο να γίνεται πιο δυνατός.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles