18.1 C
Athens
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024
More

    Αυτή είναι η συσκευή της Xiaomi που θα λατρέψουν οι fans του Harry Potter

    Η Xiaomi αποκάλυψε τη σειρά Redmi Note 12 τον περασμένο Οκτώβριο και τώρα έρχεται να ανακοινώσει ακόμη μια προσθήκη, το ολοκαίνουριο Redmi Note 12 Turbo. Πρόκειται για μια upper-mid-range συσκευή, την οποία η κινέζικη εταιρεία φρόντισε να κάνει extra… δελεαστική χάρη σε μια συνεργασία με τη Warner Brothers. Ας δούμε, στη συνέχεια, την ιδιαίτερη Harry Potter edition του ολοκαίνουριου μοντέλου.

    Όσον αφορά τα specs του Redmi Note 12 Turbo, το smartphone είναι αρκετά εντυπωσιακό. Έρχεται εξοπλισμένο με ένα νέο Snapdragon 7+ Gen 2 chipset, το οποίο προσφέρει εξαιρετικά βελτιωμένο CPU performance σε σχέση με τον προκάτοχό του, και συνοδεύεται με 16GB LPDDR5 RAM και 1TB UFS 3.1 storage. Το Redmi Note 12 Turbo διαθέτει οθόνη OLED με FHD+, 6.67 ιντσών με 120Hz refresh rate, ενώ σε ότι έχει να κάνει με τις δυνατότητές του στο κομμάτι του mobile photography, στο πίσω τμήμα θα συναντήσετε μια κάμερα των 64MP, έναν ultrawide φακό των 8MP και έναν macro lens των 2MP.

    Το τηλέφωνο διαθέτει μπαταρία στα 5.000mAh με υποστήριξη για fast charging στα 67W, ενώ παράλληλα έρχεται με το Android 13 σε συνδυασμό με το εύχρηστο MIUI 14. Επιπλέον, το Redmi Note 12 Turbo υποστηρίζει Bluetooth 5.3 και Wi-Fi 6, ενώ διαθέτει headphone jack (για τους πιο παραδοσιακούς) και υπέρυθρη. Κυκλοφορεί σε διάφορες αποχρώσεις, όπως οι Xinghai Blue, Carbon Black και Ice Feather White. Όμως η πιο συναρπαστική έκδοση είναι αυτή του Harry Potter. Το τηλέφωνο έρχεται σε μια special συσκευασία με μια συλλογή από αξεσουάρ που σχετίζονται με τον κόσμο των μάγων, όπως το γνωστό γράμμα φοίτησης στο Hogwarts, μια θήκη, αυτοκόλλητα κ.α. Το Redmi Note 12 Harry Potter Edition διατίθεται με 12/256GB και με τιμή τα $349.

    Διαβάστε επίσης:

    “Φρένο” στην ανάπτυξη συστημάτων AI ζητούν Elon Musk και 500 tech leaders (digitallife.gr)

    Ελένη Σαραντάκη
    Ελένη Σαραντάκη
    Η Ελένη Σαραντάκη είναι δημοσιογράφος και εκπαιδευτικός με πολυετή εμπειρία στο χώρο του τεχνολογικού και τουριστικού ρεπορτάζ. Έχει συνεργαστεί με ηλεκτρονικά και έντυπα μέσα ως αρθρογράφος, ενώ σήμερα είναι αρχισυντάκτρια του περιοδικού της Πανελλήνιας Ομοσπονδίας Ξενοδόχων Greek Hotelier και editor στο τεχνολογικό site Digital Life.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles