12.4 C
Athens
Τρίτη, 19 Μαρτίου, 2024
More

    Αυτό είναι το νέο Huawei Watch GT

    Πλησιάζει η μέρα που θα γνωρίσουμε την οικογένεια Mate 20 της Huawei, αλλά και το νέο Huawei Watch GT της εταιρείας. Και για το τελευταίο έχουμε αρκετές διαρροές, με μεγαλύτερη από αυτές την πλήρη αποκάλυψη χαρακτηριστικών αλλά και φωτογραφικού υλικού από το site TechAndroids που το εντόπισε στο επίσημο site της εταιρείας.

    Huawei Watch GT

    Έτσι, γνωρίζουμε πλέον τα πάντα για το Huawei Watch GT, που διαθέτει οθόνη αφής 1,39’’ ανάλυσης 454×454 pixels και τεχνολογίας AMOLED, επεξεργαστή Cortex-M4, καθώς και μπαταρία 420mAh. Υπόσχεται 30 ώρες διάρκειας ζωής της μπαταρίας του στο watch mode, δύο εβδομάδες με κανονική χρήση και 22 ώρες με ανοικτό το GPS. Έρχεται με σασί από ανοξείδωτο ατσάλι και κεραμικά bezels, ενώ διαθέτει PVD coating για την προστασία από τις δακτυλιές.

    Huawei Watch GT 3

    Η συσκευή διαθέτει ακόμη heart rate monitor TruSeen 3.0, ενώ είναι αδιάβροχη έως τις 5ATM. Η Huawei αναμένεται να ενσωματώσει στο Watch GT το δικό της OS που επιτρέπει την παρακολούθηση δραστηριοτήτων και ύπνου, ενώ φέρνει ειδοποιήσεις από το smartphone σας στον καρπό σας.

    Huawei Watch GT 2

    Μέσω της μαγνητικής βάσης φόρτισης, μπορείτε να φορτίσετε το Watch GT από το 0 έως το 100% σε λιγότερο από δύο ώρες, ενώ διαθέτει υποστήριξη GPS + GLONASS + Beidou / Galileo και NFC.

    Θα το δούμε στην παρουσίαση της Huawei στο Λονδίνο, όταν αποκαλυφθούν και οι τελευταίες λεπτομέρειες από τη νέα πρόταση.

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles