24.2 C
Athens
Παρασκευή, 29 Μαρτίου, 2024
More

    Το νέο iPhone 6 “ζωντανεύει” την αγορά των παλιών στο Aggeliopolis

    Η έλευση του νέου iPhone 6 και iPhone 6 Plus, όπως ήταν αναμενόμενο, “αναζωπύρωσε” και το ενδιαφέρον των χρηστών για τα μεταχειρισμένα, προηγούμενα μοντέλα της Apple! Οι διάφορες αγγελίες αυξάνονται με μεγάλο ρυθμό τις τελευταίες εβδομάδες, τόσο στο Aggeliopolis.gr (που συγκέντρωσε και μας παρέθεσε τα εν λόγω στοιχεία), όσο και στις υπόλοιπες online υπηρεσίες/fora πώλησης ηλεκτρονικών συσκευών. Ακολουθούν τα στοιχεία  που αφορούν τη συμπεριφορά των χρηστών του Aggeliopolis, πριν την επίσημη κυκλοφορία του iPhone 6 στις 31 Οκτωβρίου.

    iPhone 5s imore

    Σύμφωνα με αυτά, ο όγκος των αναζητήσεων iPhone, έχει αυξηθεί κατά 70% τους τελευταίους δύο μήνες, από το Σεπτέμβριο έως τα μέσα Οκτωβρίου. Με φόντο τη κυκλοφορία των νέων συσκευών iPhone 6  στη χώρα μας, η μέση τιμή ενός iPhone 4 έχει πέσει αισθητά, μειούμενη κατά 100 ευρώ τους τελευταίους 4 μήνες.  Οι επισκέπτες της AggelioPolis μπορούν να βρουν το iPhone 4 με μέσο όρο τιμής τα 210 ευρώ.

     

    Eνδεικτικά του «κλίματος» που διαμορφώνεται, πριν την επίσημη κυκλοφορία του iPhone 6 είναι και τα παρακάτω στοιχεία της AggelioPolis.gr που αναφέρονται στο διάστημα Σεπτέμβριου έως μέσα Οκτωβρίου:

    •  Ο όγκος των αναζητήσεων για αγορά του iPhone 5 έχει αυξηθεί σε ποσοστό 90% από τον Σεπτέμβριο έως τα μέσα Οκτωβρίου.
    • Το παραπάνω διάστημα ο όγκος των αναζητήσεων για iPhone ήταν σε ποσοστό 90% υψηλότερος από τον αντίστοιχο όγκο αναζητήσεων για οποιαδήποτε συσκευή Android.
    • Παρ΄ όλο που καμία από τις 2 εκδόσεις του  iPhone 6 (iPhone 6 και iPhone 6 Plus) δεν έχει  κυκλοφορήσει ακόμη στην ελληνική αγορά, παρατηρείται μεγάλη αύξηση στις σχετικές αναζητήσεις: 300% αύξηση στις αναζητήσεις τον Οκτώβριο σε σχέση με τον Σεπτέμβριο.

    AggelioPolis_logo

    Ο εκπρόσωπος της AggelioPolis.gr για την Ελλάδα, Χάρης Ανταράκης, δήλωσε: «Τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για οποιονδήποτε να μπει στην AggelioPolis και να αγοράσει προηγούμενα μοντέλα iPhone σε απίθανες τιμές. Επιπλέον με περισσότερους από 100.000 χρήστες στη βάση της AggelioPolis είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για όσους  θέλουν να πουλήσουν το iPhone τους, να αναρτήσουν την  αγγελία τους δωρεάν και να κερδίσουν χρήματα».

    Δημήτρης Σκιάννης
    Δημήτρης Σκιάννης
    Ο Δημήτρης Σκιάννης είναι δημοσιογράφος/συντάκτης και φανατικός οπαδός της τεχνολογίας από μικρή ηλικία, καταπιανόμενος με οποιαδήποτε συσκευή/εξάρτημα/gadget έπεφτε και πέφτει στα χέρια του. Τον υπόλοιπο χρόνο απλώς γράφει μανιωδώς για όλα τα παραπάνω, αδημονώντας για το τι μας επιφυλάσσει μελλοντικά η επιστήμη και απολαμβάνοντας την καθημερινή παρακολούθηση των εξελίξεων.

    Related Articles

    1 ΣΧΟΛΙΟ

    τα σχόλια είναι κλειδωμένα.

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles