16.7 C
Athens
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024
More

    Άγγλος οδηγεί 3.000 μίλια για να δει το Euro!

    Είσαι ποδοσφαιρόφιλος και έχεις μερικά φράγκα στην άκρη και βέβαια, Ιούνη μήνα, «ψήνεσαι» όσο τίποτα να δεις από κοντά τις προσπάθειες της χώρας σου στο Euro 2012. Τι κάνεις; Παίρνεις ένα από τα ταξιδιωτικά πακέτα που κυκλοφορούν, πας με το αεροπλάνο σε Ουκρανία ή Πολωνία (ανάλογα), βλέπεις το ματσάκι σου και γυρνάς όπως ήρθες («προσδεθείτε και μην καπνίζετε»).

    Κάνεις όλα τα παραπάνω λοιπόν εκτός κι αν είσαι ο Andrew Jolly. Ο 45χρονος Άγγλος είτε φοβόταν να μπει σε αεροπλάνο, είτε τρέφει ιδιαίτερη αγάπη προς το αυτοκίνητό του, ένα βαν της Ford. Ξεκίνησε που λέτε από το Ντανστέιμπλ, λίγο βόρεια του Λονδίνου και περνώντας μέσα από Γαλλία, Βέλγιο, Γερμανία, Τσεχία και Σλοβακία μέχρι να φτάσει στην Ουκρανία για το πρώτο παιχνίδι της Αγγλίας.

    Στο ενδιάμεσο το αμάξι έβγαλε πρόβλημα στο ψυγείο και τις αναρτήσεις ενώ δεν ήταν και λίγες οι φορές που ο ίδιος ο Jolly κόντεψε να ‘ρθει στα χέρια με άλλους οδηγούς –οδηγούσαν, βλέπετε, ανάποδα! Μέχρι στιγμής τα χιλιόμετρα που έχει γράψει το κοντέρ του Escort του Jolly ξεπερνούν τα 4.800 ενώ υπολογίζεται πως αν η Αγγλία φτάσει στον τελικό, τότε μέχρι να γυρίσει σπίτι θα έχουν διπλασιαστεί!

    Πηγή: Daily Mirror

     

    Related Articles

    Stay Connected

    45,800ΥποστηρικτέςΚάντε Like
    6,126ΑκόλουθοιΑκολουθήστε
    14,900ΣυνδρομητέςΓίνετε συνδρομητής


    Latest Articles